Cum arată Dacia Sandero Stepway cu noua imagine de marcă a producătorului de la Mioveni – Video

Autor: Bogdan Bârliga 24 feb. 2023 Știri auto

Dacia se bucură de un început de an excelent pe piața auto și vânzările constructorului român cu sediul principal la Mioveni sunt foarte bune.

Dacia a obținut cea mai mare creștere a vânzărilor dintre toți constructorii auto prezenți pe piața auto franceză și Sandero a fost cel mai cumpărat model în luna ianuarie 2023.

Dacia Sandero – un model de succes

Dacia continuă să evolueze și după actualizarea întregii game de modele a fost deschis un capitol nou prin înnoirea identității de marcă.

În primul rând remarcăm o nouă emblemă ce reprezintă o îmbinare între literele D și C utilizată în față, pe capacele roților, pe interfața sistemului multimedia și în partea din spate.

Pe lângă noua siglă, Dacia Sandero a primit și noi culori, printre care și nuanța de gri denumită Urban Grey și utilizată inițial pentru Duster.

Pe caroserie putem remarca grila redesenată cu noul logo în formă de Y, iar în partea din spate avem sigla Dacia cu litere mari pe hayon.

Citește și: 

ATENȚIE: Regulile privind circulația în sensul giratoriu au fost schimbate – vezi în VIDEO noile reglementări

La interior noua identitate de marcă apare pe mijlocul volanului dotat cu o funcție nouă ce permite reglarea în înălțime și adâncime, iar noul Sandero prezintă un tabloul de bord redesenat.

Cu noul sistem Media Control, care include radio, conexiune pentru telefon prin Bluetooth și afișaj de 3,5 inchi integrat în tabloul de bord se poate controla sistemul audio de la volan.

Producătorul de la Mioveni oferă și un ecranul tactil cu diagonala de 8 inchi, cu replicare prin cablu a smartphone-ului și navigație GPS.

Cât costă Dacia Sandero Stepway în România

Prețurile pentru un Dacia Sandero Stepway încep pe piața locală de la 14.400 de euro. Pentru acești bani primim echiparea Essential și motorul de 90 de cai putere cu transmisie manuală în 5 trepte.

Varianta de motorizare ECO-G 100 (Benzina+GPL) are un preț de pornire de la 15.000 de euro, iar pentru configurația cu cel mai puternic motor TCe 110 prețul de bază începe de la 15.400 de euro.

Pentru cea mai ieftină versiune Dacia Sandero Stepway cu motorul TCe 90 și echiparea Essential pe lista dotărilor opționale avem nuanțe diferite de vopsea pentru 460 de euro, pachet Media Display cu senzori de parcare spate pentru 400 de euro sau piele ecologică pentru volan cu 100 de euro.

Iată clipul de prezentare pentru Dacia Sandero Stepway cu noua identitate vizuală:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia, Youtube crospotter13


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide