Gama Dacia primește o nouă identitate vizuală în 2022. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum o lună Știri

Un nou logo, o nouă inscripție, o nouă culoare! Marca Dacia aduce câteva noutăți anul care vine. Iar acest lucru se va vedea în toată gama (Spring, Sandero, Jogger și Duster) din toamna anului 2022.

Încă din ianuarie 2021, în cadrul Renaulution, care a vizat toate mărcile Grupului, inclusiv Dacia, compania românească și-a dezvăluit noua siglă: un logo simplificat ce combină literele D și C. Noua emblemă a fost însoțită de un slogan clar: „Simply Dacia”.

În a doua jumătate a anului 2022, această schimbare va fi implementată progresiv în întreaga rețea Dacia. Dealerii vor adopta atât sigla, cât și inscripțiile, dar nu numai. De altfel, pentru a-și armoniza imaginea, marca românească va dota toate modelele sale cu noua identitate vizuală.

Dacia va introduce noul logo pe grilă, butucul roții, bord și volan

Însă, în cazul lui Duster, modelul emblematic al Dacia, actualizarea estetică include și o bandă orizontală de deasupra plăcuței de înmatriculare și suporturile barei de acoperiș în care este gravat cuvântul Duster. În cele din urmă, pentru a fi în concordanță cu noua schimbare, inscripția „Stepway” de pe Sandero a fost, de asemenea, reproiectată cu noul font.

În plus, la fel ca majoritatea mărcilor auto generaliste concurente, hayonul modelelor Dacia va purta numele mărcii în întregime, informează site-ul francez Largus.fr.

Intră în GALERIA FOTO


Sursa foto: Largus.fr


Marius Vişan
Marius Vişan
Marius Vişan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2009, când a început cursurile Facultăţii de Jurnalism. Contactul cu maşinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obţinerea permisului auto, iar pasiunea a culminat în anul ... citește mai mult

Comentarii
Inchide