Cum arată interiorul noului Mercedes-Benz Clasa E. Are trei ecrane și cameră selfie – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 23 feb. 2023 Știri auto

Mercedes-Benz a prezentat interiorul noii generații a Clasei E. Mașina dispune de trei ecrane, cameră selfie și un nou sistem de infotainment.

Mercedes-Benz a publicat primele imagini oficiale cu interiorul noii generații a Clasei E. Viitorul model, care are codul intern W214, ne dezvălui o bună parte din interiorul său somptuos, care acum dispune de o planșă de bord dominată de ecrane. Noua linie de design se aliniază cu ceea ce am mai văzut, spre exemplu, pe noul EQE.

Designul nu este identic, având o abordare proprie asupra formelor, iar gurile de ventilație par că traversează întregul bord, creând o linie continuă. Este un design minimalist, care îmbină armonios ecranele de mari dimensiuni cu restul cabinei.

Noul Mercedes-Benz Clasa E vine echipat cu cameră selfie

Așa cum spuneam, interiorul noii Clase E se asemănă cu cel al sedanului EQE, dar există niște diferențe. Chiar dacă păstrează ecranele de mari dimensiuni, tabloul de bord nu este la fel de armonios integrat precum este la EQE. Acesta nu se află sub aceeași fâșie de sticlă cu celelalte două ecrane, ci plutește în spatele ecranului, în mod separat. Sub ecranul central putem observa și un rând de butoane fizice. Acestea controlează climatizarea sau modurile de condus ale mașinii.

O noutate constă în camera montată în partea superioară a bordului, deasupra ecranului central. Aceasta va fi disponibilă ca dotare opțională și ca parte a ecranului MBUX Superscreen. De asemenea, această dotare va aduce și un ecran pentru pasagerul din față. Camera selfie va funcționa doar atunci când mașina este staționată și va putea fi folosită inclusiv pentru conferințe video.

Acest lucru este posibil grație noului sistem de infotainment de la Mercedes-Benz. MBUX Entertainment Plus vine cu aplicațiile Zoom și Webex preinstalate. De asemenea, noul Mercedes-Benz Clasa E va veni din fabrică și cu alte aplicații binecunoscute, precum TikTok, Angry Birds, browser-ul Vivaldi și portalul virtual ZYNC prin care se pot accesa știri, clipuri redate în direct, jocuri video și alte tipuri de conținut la cerere. Noul model primește și o opțiune numită Active Ambient Lighting, care funcționează împreună cu sistemul audio pentru a schimba automat iluminarea în funcție de ritmul melodiei care rulează în fundal

Noua generație de Mercedes-Benz Clasa E urmează să fie lansat în decursul anului curent.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide