Cum arată interiorul noului model Skoda Slavia

Autor: Daniel Samoilă 09 nov. 2021 Știri auto

Skoda a prezentat o schiță teaser pentru noul model Slavia. Mașina va fi prezentată în noiembrie și este construtită special pentru piața din India.

Interiorul mașinii este unul asemănător din mai multe puncte de vedere cu cel al modelului Fabia 2022. În primul rând este vorba de sistemul de infotainment, asemănătoare unei tablete, care are dimensiunea de până la 10 inchi. De asemenea, și volanul are un design asemănător la cele două mașini.

Foto – Skoda

Noul model Skoda Slavia, lansat în noiembrie

Noul model Skoda Slavia va fi lansat pe 16 noiembrie. Slavia este produs în orașul Pune din India.

Modelul are la bază platforma MQB-A0-IN, care a fost adaptată special de compania Skoda pentru piața indiană. Numele modelului Slavia desemnează primele zile de la înființarea companiei și numele primelor biciclete vândute în Mladá Boleslav din 1896 de către fondatorii Václav Laurin și Václav Klement.

Un alt amănunt interesant anunțat de Skoda este acela că 95% dintre componentele mașinii sunt provenite de la furnizori locali indieni.

Recent, Skoda a prezentat câteva schițe și cu exteriorul mașinii. Într-una s-a prezentat partea frontală și „silueta” mașinii. A doua schiță a prezentat partea din spate a modelului Skoda Slavia. Plafonul mașinii se înclină ușor spre spate, unde se îmbină elegant cu portbagajul.

Sursa: motor1.com.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: motor1.com



Comentarii
Inchide