Skoda, două imagini teaser cu Slavia, modelul care nu va ajunge în Europa

Autor: Daniel Samoilă 05 nov. 2021 Știri auto

Skoda anunță primele imagini teaser (desene) cu modelul Slavia, construit special pentru piața din India. Această mașină nu va ajunge în Europa, după cum a anunțat producătorul de mașini din Cehia în ultimele săptămâni.

Modelul Slavia va fi produs în orașul Pune din India. Modelul are la bază platforma MQB-A0-IN, care a fost adaptată special de compania Skoda pentru piața indiană. Prezentarea oficială a modelului Skoda Slavia va avea loc în luna noiembrie.

Skoda, primele schițe de design pentru modelul Slavia

Conform unui comunicat al Skoda, prima dintre cele două schițe de design prezintă partea frontală și „silueta” mașinii. Numele modelului Slavia desemnează primele zile de la înființarea companiei și numele primelor biciclete vândute în Mladá Boleslav din 1896 de către fondatorii Václav Laurin și Václav Klement.

În prima schiță este prezentată secțiunea frontală a mașinii. Grila are formă hexagonală care se undește cu faruriile subțiri, bine definite. Un alt aspect interesat este forma benzii de lumini pentru zi, care este sub forma literei L. Pe aripile de față mai apare și insignă cu inscripția Skoda.

A doua schiță este concentrată pe partea din spate a noului model Skoda Slavia. Plafonul mașinii se înclină ușor spre spate, unde se îmbină elegant cu portbagajul.

În plus, pe capacul portbagajului apare și logo-ul Skoda care este scris cu majuscule. De asemenea, reflectoarele de pe ambele părți accentuează lățimea vehiculului. Design-ul luminilor Skoda sunt în formă de C, iar lămpile din spate sunt împărțite în două părți și se extind spre portbagaj.

Un alt amănunt interesant anunțat de Skoda este acela că 95% dintre componentele mașinii sunt provenite de la furnizori locali indieni. De asemenea, Skoda Slavia este produsă cu ajutorul platformei MQB A0-IN, dezvoltată și produsă local și concepută pentru a îndeplini noile specificații mai stricte de siguranță și emisii ale Indiei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Skoda



Comentarii
Inchide