Cum arată noul crossover electric lansat de Honda în China

Autor: Cristian Gubandru 02 mai 2022 Știri auto

În timp ce mare parte din lumea occidentală așteaptă cu nerăbdare lansarea primului dintre cele două vehicule electrice Honda bazate pe platforma Ultium a GM, producătorul auto japonez a lansat primul său vehicul electric în China prin intermediul joint-venture-ului Dongfeng Honda.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Noul model electric Honda a fost lansat în două variante, denumite e:NS1 și, respectiv, e:NP1. Ambele modele electrice sunt echipate cu un pachet de baterii care oferă o autonomie de până la 510 km (317 mile) pe ciclul de testare chinezesc.

Honda a dezvăluit pentru prima dată cele două modele în octombrie 2021.

Detalii despre noul vehicul electric Honda

Designul e:NS1 și e:NP1 este foarte asemănător cu noul Honda HR-V, care are un design inspirat de la conceptul Honda Prologue. Ca atare, partea din față include faruri cu lumini de zi LED și DRL-uri suplimentare situate în partea de jos a barei de protecție. Vehiculele electrice au, de asemenea, o grilă frontală întunecată, în timp ce e:NS1 are și elemente lucioase de culoare neagră în zona roților.

În ceea ce privește spatele, este și el similar cu HR-V și include stopuri cu LED, o bară proeminentă și o lunetă înclinată, cu un spoiler subtil care se continuă cu acoperișul.

Interiorul este o schimbare dramatică față de alte modele Honda actuale. Atrage imediat atenția ecranul tactil central, care pare să aibă toate funcțiile cheie ale SUV-ului, inclusiv setările climatizării. Singura imagine a interiorului prezintă, de asemenea, un grup de instrumente digital, iluminare ambientală, un tablou de bord inspirat de la modelul Civic și un finisaj în două tonuri care combină pielea albă și neagră. De asemenea, putem vedea două porturi de încărcare USB-C și un suport de încărcare wireless.

Dongfeng Honda va vinde e:NS1 și e:NP1 prin magazinele specializate din centrele comerciale din Beijing, Shanghai, Guangzhou și alte orașe. De asemenea, va înființa magazine online interactive unde clienții vor putea plasa o comandă. Asociația mixtă intenționează să lanseze 10 modele din seria e:N în China până în 2027.

Producătorul japonez de automobile Honda și-a prezentat planul de electrificare a portofoliului de modele până în 2030. Acesta include lansarea a 30 de noi modele cu zero emisii la nivel global. Cu aceeași ocazie niponii au dezvăluit o imagine-teaser cu două modele sport complet electrice. Cele două modele sport ar putea fi succesorii actualelor S2000 și NSX.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide