Cum arată și cât costă cel mai puternic BMW scos la vânzare pe autovit.ro

Autor: George Cristea 19 iul. 2020 Știri auto

Cel mai puternic BMW scos la vânzare pe platforma de anunțuri autovit.ro are un preț care surprinde. Sigur, nu este ieftin, dar este cu mult mai ieftin decât prețul obișnuit al unui astfel de model, mai ales că este produs în 2020.

Intră în Galeria FOTO

Vorbim de un BMW M5 fabricat în 2020 și care abia a parcurs 5.000 de kilometri înainte ca proprietarul să-l fi scos la vânzare pe Autovit. Chiar așa de dezamăgit să fi fost de mașină? Anunțul lasă să scape și un detaliu mai puțin plăcut: motorul mașinii a fost tunat, având 771 CP față de cei 625 CP ai modelului de serie. Da, pentru că vorbim de un M5 Competition, nu de unul „banal”, cu doar 600 CP.

Dacă tot ne interesează să cumpărăm un BMW M5, nu strică să ne amintim că bavarezii au actualizat recent modelul lor de performanță M5. Acesta a primit, printre altele, faruri cu design nou, o grilă cu dimensiuni mărite (se opresc vreodată din creștere?), prize de aer generos dimensionate, dar și tehnologii noi.

Menționăm toate acestea doar pentru că cel care a postat anunțul menționează faptul că este vorba de un model cu facelift. Din păcate, chiar dacă fotografiile din anunț nu prezintă partea frontală în toată splendoarea acesteia, putem să recunoaștem că nu e vorba de modelul cu facelift, pe care-l puteți admira într-o galerie foto foarte reușită postată recent pe site-ul Promotor.ro. Deci, încă un detaliu care ne face să nu avem încredere în acest BMW M5 scos la vânzare pe Autovit.

De ce costă atât de puțin cel mai puternic BMW scos la vânzare pe autovit.ro?

Proprietarul mașinii  promite că aceasta nu are „nicio zgârietură”, adăugând, de asemenea, că mașina „este noua, cu toate țiplele pe ea”. Mai mult, cel care o va cumpăra va primi gratuit și un set nou de anvelope Pirelli P Zero (ce s-a întâmplat cu anvelopele cu care a fost echipată mașina…?).

Prețul pe care-l cere proprietarul mașinii reprezintă cu un mare semn de întrebare pentru oricine este familiarizat cu cotațiile modelelor BMW. Acestea își păstrează, în mod normal, valoarea, mult mai bine decât o fac concurenții lor livrați de alți producători auto. În acest caz, vorbim de 90.000 de euro, pentru o mașină care are un preț de pornire, fără opționale, de circa 130.000 de euro. Un discount mult prea mare pentru o mașină practic nouă, chiar și în cazul în care acest exemplar nu ar avea prea multe echipamente opționale.

De altfel, pe Autovit sunt mai multe model M5 aflate la vânzare, iar acesta este mai ieftin decât altele cu un rulaj mai mare și având un an de fabricație mai vechi. Întâmplător? Printre anunțurile de pe Autovit, încă îl mai regăsim pe cel dat de George Buhnici pentru un BMW M5 din 2006. Vedeta de televiziune cere 24.900 de euro pe mașina despre care spune că se află într-o stare perfectă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide