Fostul BMW M5 al lui George Buhnici a ajuns din nou la vânzare pe autovit.ro. La ce preț se vinde acum?

Autor: ProMotor 01 iun. 2020 Știri auto

Acum aproximativ o lună zile am publicat un articol despre fosta mașină a lui George Buhnici. Înainte de a-și cumpăra o Tesla el a condus un BMW M5, o pasiune total „total neecologică”, după cum chiar el spunea în momentul în care a pus M5-ul în vânzare, în anul 2016.

El a prezentat mașina în detaliu pe YouTube și pe site-ul personal, iar prețul de vânzare cerut atunci era de 35.000 de euro.

Ce l-a interesat pe George Buhnici la M5

”E un moment dulce-amar. E timpul să mă despart de cea mai [….] mașină pe care am avut-o vreodată. Puneți în locul punctelor orice atribut i-ați atașa unei amante. Acest BMW M5 este pentru mine genul acela de plăcere vinovată pe care până și soția ta o îndrăgește. Lorena i-a spus “Bestia” deși cu fetele mele la bord am fost întotdeauna blând. Blândețea unei feline sălbatice este însă relativă. Arată ea drăguță și cuminte însă chiar și din joacă îți poate lăsa carouri direct pe piele. Sunt conștient de asta și nu am împins-o niciodată la limită. Nu știu și nu îmi pasă dacă trece de 250 km/h. Pe mine m-a interesat întotdeauna cum pleacă de pe loc și cum aleargă”, scria în 2016 George Buhnici pe site-ul personal.

Anunțul a fost publicat atunci pe OLX. Acum, la patru ani distanță, aflăm că mașina este din nou de vânzare, de data aceasta pe site-ul autovit.ro.

Intră în galeria foto

Fostul BMW M5 al lui George Buhnici se vinde cu 24.900 de euro

Mașina, fabricată în anul 2006, a ajuns la 108.000 km. Actualul proprietar spune despre ea se află într-o stare perfecta atât tehnic cât și estetic, întreținerea și servisarea au fost exemplare, iar
mașina aceasta este dedicată pasionaților mărcii.

BMW M5 are un motor V10 cu o putere de 373 kw, (507 CP). Accelerare de la 0 la 100 km/h are loc în 5,3 secunde, iar viteza maximă este de 250 km/h. Fără limitare ea poate ajunge la 298 km/h. M5 este un automobil sportiv de lux care fost lansat în anul 1985. Rolul său este acela al modelului de vârf al Seriei 5, de la care preia platforma tehnică și designul.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit.ro



Comentarii
Inchide