Cum arată și ce opțiuni are cea mai ieftină mașină de pe autovit.ro. Costă doar 100 de RON!

Autor: ProMotor 25 mai 2020 Știri auto

Doar 100 de lei costă cea mai ieftină mașină de pe Autovit.ro. În cazul acesta cuvântul „mașină” poate fi exagerat. În imagini avem ceea ce cândva putea fi numit un autoturism Volkswagen Polo.

Ce poți să cumperi cu 100 de lei? Cu acești bani poți să comanzi două pizza cu livrare la domiciliu, dar sigur nu te-ai gândit că ai putea să-ți cumperi o mașină. Ei bine, mașina la 100 de lei există. Cineva chiar a listat pe Autovit.ro un Volkswagen Polo la prețul de 100 de lei.

La limita dintre autoturism și vehicul

Chiar dacă mașina se află într-o stare dezastruoasă ea încă stă pe propriile roți, deci poate fi pusă în categoria automobil, sau măcar vehicul. Există puține detalii tehnice, iar cele care sunt menționate sunt destul de vagi. Vopseaua se află într-o stare jalnică, una din oglinzile laterale este ruptă, iar geamul și luneta par a fi înlocuite cu bucăți de plastic.

Nu există poze cu interiorul, dar dacă ar fi să ne luăm după cum arată pe dinafară, ne așteptăm ca la fel să fie situația și pe dinăuntru. Conform anunțului mașina s-ar afla undeva în Tulcea.

Galerie foto

Cum arată și ce opțiuni are cea mai ieftină mașină de pe autovit.ro. Costă doar 100 de RON!
Acest VW costă doar 100 de RON!

Citește și Top 5 mașini la mâna a doua care pot fi cumpărate cu 200 de euro

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit.ro



Comentarii
Inchide