Cum arată și cu cât se vinde o Lada Niva în SUA? Mașina a fost produsă în 1981 dar a parcurs foarte puțini km

Autor: ProMotor 14 apr. 2020 Știri auto

Lada Niva a primit o actualizare acum câteva luni, noi detalii vizuale minore, plus un interior mai confortabil și mai practic. Sub capotă există un motor pe benzină de 1,7 litri aspirat natural, cu 83 de CP (62 de kilowati). Această mașină nu este exportată în America de Nord, astfel că iubitorii mărcii rusești pot cumpăra doar exemplare la mâna a doua, din alte surse.

GALERIE FOTO

Cum arată și cu cât se vinde o Lada Niva în SUA? Mașina a fost produsă în 1981 dar este aproape nouă

Site-ul Copart vinde o Lada Niva produsă în anul 1981 , iar licitația se încheie pe data de 15 aprilie. Este un exemplar vopsit în alb aflat într-o formă foarte bună, cu cauciucuri off-road aftermarket și un troliu pe bara de protecție din față. Pasajele roților sunt din plastic negru și par a fi, de asemenea, un upgrade suplimentar față de modelul stoc, dar orice altă dotare de pe mașină este originală.

Suma cea mai mare oferită până în prezent este de 4.450 de dolari.

Anunțul menționează că micul off-roader a parcurs 10.900 de kilometri. Lada a exportat Niva în Canada pentru o perioadă de timp în anii 1980, dar nu se știe sigur dacă mașina este un model specific pentru Canada.

Având în vedere numărul redus de kilometri, nu este o surpriză faptul că interiorul pare să se fi păstrat într-o formă foarte bună, la fel și sub capotă, unde motorul este curat și fără urme de rugină. Exemplarul de față este alimentat de un motor de 1,6 litri aspirat natural cu 76 CP (56 kW) și 126 Nm cuplu. Unitatea este adaptată la o cutie de viteze manuală cu patru trepte și o tracțiune integrală cu trei diferențiale.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Motor1.com



Comentarii
Inchide