TOP 3 viteze record înregistrate în minivacanță. Unde au fost prinși cei mai grăbiți șoferi?

TOP 3 viteze record înregistrate în minivacanță. Unde au fost prinși cei mai grăbiți șoferi?

Autor: Marius Vişan acum 9 luni Știri

77 de şoferi au rămas fără permis în acest weekend din cauza vitezei excesive, unii dintre aceştia fiind prinşi şi cu peste 200 km/h.

În cele trei zile de minivacanţă, poliţiştii au depistat aproape 600 de abateri, dintre care 387 au vizat depăşirea vitezei.

„În cele 3 zile (vineri, sâmbătă şi duminică, n.r.), poliţiştii au depistat, în total, pe autostrăzi, 577 de abateri contravenţionale. Dintre acestea, 387 au vizat depăşirea limitei legale de viteză. Ca măsuri complementare, au fost reţinute permisele de conducere a 77 de conducători auto. Totodată, au fost constatate 4 infracţiuni, pentru care au fost întocmite dosare penale”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Sâmbătă după-amiază, spre Constanţa, pe A2, a fost depistat un bărbat de 36 de ani, conducând cu viteza de 218 km/h. Abaterea a fost filmată şi înregistrată cu aparatul radar. Şoferul a fost sancţionat cu amendă de 2.900 de lei şi cu suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 90 zile.

Un alt bărbat, de 45 de ani, a fost sancţionat cu aceeaşi amendă şi măsură complementară, pentru că, pe drumul spre Constanţa, pe A2, a fost depistat conducând cu 205 km/h.

Pe A3, un alt bărbat conducea cu 215 km/h, abatere fiind filmată şi înregistrată de aparatul Trucam. Acesta a fost sancţionat cu amendă de 2.900 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.


Sursa foto: ProMotor


Comentarii
Inchide