Cum arată şicana care l-a costat 15 ani închisoare pe un şofer [VIDEO]

Autor: Gandul.info 03 apr. 2017 Știri auto
Cum arată şicana care l-a costat 15 ani închisoare pe un şofer [VIDEO]

În 2015, a devenit viral pe internet clipul în care William Sam Crum, vrând să îşi facă dreptate singur pe şosea, decide să sperie un motociclist care încerca să-l depăşească trecând peste linia dublă continuă.

Motociclistul şi pasagera sa cad de pe motocicletă loviţi, iar William Sam Crum îşi vede în continuare de drum, crezând că incidentul va trece neobservat. Ghinionul lui a fost un alt motociclist, aflat în spate, care a filmat totul cu camera montată pe cască şi a postat clipul pe internet, acesta viralizându-se rapid.

La scurt timp după apariţia imaginilor, în octombrie 2015, William Sam Crum a fost reţinut, iar joi a fost condamnat de un tribunal din Texas la 15 ani de închisoare pentru tentativă de omor.

La puţin timp după incident, William Sam Crum a spus că ”nu îi pasă” că a lovit motocicleta, iar după ce a fost arestat a spus că de fapt fusese muşcat de un păianjen tocmai atunci, acesta fiind motivul pentru care a tras de volan.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide