Cum arată SUV-ul Volkswagen care nu va ajunge niciodată în Europa?

Autor: Promotor 06 feb. 2020 Știri auto

Acesta este SUV-ul Volkswagen care nu va ajunge niciodată în Europa. Mașina a fost dezvăluită în India și rezervată pieței din Asia de Sud.

Galerie foto

Volkswagen a prezentat Taigun, o versiune actualizată a unui concept dezvăluit la Auto Expo în urmă cu șase ani. Mașina nu are multe în comun cu versiunea care a văzut lumina zilei în 2014. Partea frontală primește faruri mai înguste și o grilă nouă, cu accente cromate, iar logo-ul Volkswagen este acum mai mare. Asemănarea cu T-Cross este izbitoare, dar vorbim aici de o versiune cu ampatament mai mare, asemănător cu versiunea de China a SUV-ului VW.

Lui Taigun îi lipsește protecțiile din plastic mat pe care acest tip de modele le folosesc în mod obișnuit. Acestea sunt înlocuite de elemente din plastic negru lucios. Își face apariția un eleron în continuarea acoperișului, iar stopurile sunt unite de o bandă luminoasă și prezintă tehnologie LED.

Volkswagen trece în contul mașinii o lungime de 4,2 metri și un ampatament de 2,65 metri. Nemții menționează și un motor turbo pe benzină, care va face mașina să accelereze de la 0 la 100 km/h în 9,9 secunde și să atingă o viteză maximă de 183 km/h.

Versiunea de serie va ajunge pe piața indiană în 2021. Aceasta va fi construită cel mai probabil pe platforma MQB-A0-IN, creată special pentru sudul Asiei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide