Cum arată telefonul inspirat de Tesla Cybertruck?

Autor: ProMotor 30 ian. 2020 Știri auto

A apărut telefonul inteligent inspirat de Tesla Cybertruck. Noul smartphone este produs de ruși și poartă denumirea de Cyberphone. Compania producătoare se numește Caviar.

Galerie foto

Noul telefon inteligent Caviar Cyberphone are la bază modelul iPhone 11 Pro și este disponibil în versiune cu 64 Gb, 256 Gb și 512 Gb. Rușii păstrează misterul în privința prețului, dar brand-ul Caviar este unul cu pretenții. În portofoliul companiei din Rusia există și telefoane cu carcase din aur și cu diamante, care ajung la 100.000 de dolari. Mai mult ca sigur, nici Cyberphone nu este ieftin.

Smartphone-ul are un look extrem. Exteriorul este realizat din titan și prezintă lamele metalice pe toată suprafața, cu excepția zonei în care se află cele trei camere de pe spate. O carcasă metalică poate acoperi și ecranul sau, în funcție de necesități, se poate transforma într-un suport pentru telefon.

În clipul promoțional, apare și pick-up-ul electric Tesla Cybertruck, iar în fundal rulează imagini de la prezentarea oficială a acestuia, în timpul căreia geamurile modelului s-au spart.

Doar 99 de astfel de telefoane vor fi construite, așa că cine dorește un aparat exclusivist trebuie să se grăbească.

De acum ne vedem și pe Instagram!

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Caviar



Comentarii
Inchide