Cum arată un BMW modificat în stilul Transformers? Este perfect funcțional – VIDEO

Autor: George Cristea 17 iul. 2020 Știri auto

O companie din Turcia a realizat un BMW Seria 3 modificat în stilul Transformers. Acesta este perfect funcțional, transformându-se din mașină în robot în câteva secunde.

Intră în Galeria FOTO

Transformers a fost o franciză foarte populară în urmă cu câțiva ani, așa că tema mașinilor care se transformă în roboți a devenit repede una populară. General Motors a folosit filmele Transformers pentru popularizarea mașinilor sale cu atât de mult succes încât la test-drive-ul internațional al lui Chevrolet Camaro am ales o mașină galbenă, ca să semene cu Bumblebee. Asta nu m-a salvat de radarul poliției elvețiene, dar e o cu totul altă poveste.

Inspirați de tema Transformers, turcii de la Letrons au realizat un transformer veritabil, pornind de la un BMW Seria 3 Coupé. Ca maşină, BMW-ul este complet funcţional, singura problemă e că toate componentele au trebuit înghesuite sub caroserie, aşa că n-a mai rămas loc pentru şofer. Deci maşina poate fi condusă numai prin telecomandă, cu o viteză rezonabilă, de până la 20 km/h.

Ce știe să facă un BMW modificat în stilul Transformers?

Lucrurile devin interesante abia atunci când se transformă. Cu ajutorul unei combinaţii de motoare electrice şi componente hidraulice, într-un minut, devine un robot în toată regula, cu cap, braţe şi degete mobile. Letrons a botezat acest transformer Antimon, dar mai are alte patru modele în garaj: Bizmut, Argon, Wolfram și Tantal.

Antimon își poate mișca mâinile și roti capul, suficient deocamdată pentru a impresiona publicul. Construcția lui Antimon le-a luat celor de la Letrons 11 luni, acest transformer fiind, de altfel, liderul echipei. Este remarcabil că Antimon a fost conceput și construit în 2016. Pentru modelele viitoare, Letrons are în vederea dezvoltării unor capabilități extinse de mișcări pentru transformerii produși de companie.

https://youtu.be/IRUnq9qz_8s

La vremea respectivă, o estimare de preț pentru Antimon ajungea la un preț demn de un supercar: în jur de 600.000 de euro. Nu ne imaginăm doritori pentru o jucărie telecomandată atât de scumpă dar, cine știe…?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide