Cum arată un Ford Mustang din 1967 după ce trece printr-o baie chimică – VIDEO

Autor: Marius Vișan 21 aug. 2023 Știri auto

Un clip postat pe YouTube prezintă pașii necesari pentru a îndepărta vopseaua de pe un Ford Mustang produs în 1967.

Scufundarea chimică este un proces cu ajutorul căruia se îndepărtează vopsea și rugină de pe vehicule, procedură recomandată înainte de a începe o restaurare într-o manieră profesionistă.

După câteva zile lăsată la înmuiere, alternând între băi alcaline și acide, caroseria acestui Mustang este spălată sub jetul de presiune. Iată cât de ușor vopseaua se înmoaie și este măturată de puterea jetului de apă până când rămâne metalul gol.

Astfel, un Ford Mustang din 1967 arată cât se poate de curat, așa că se observă lucrările de reparații la care a fost supus anterior, precum și calitatea acestora. Părțile tăiate, sudate, ștanțate nu mai au niciun secret și o restaurare corectă poate reîncepe.

După câteva băi și cu intervenția mașinii de spălat cu presiune, chiar și rugina dispare și este uimitor să vezi metalul strălucind din nou sub luminile din atelier.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: minute_of_dangle - YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide