Cum arată și cât costă un SUV Hyundai Tucson din Germania după 400.000 de kilometri

Autor: Ionuț Vîlciu 24 oct. 2022 Știri auto

Hyundai Tucson este unul dintre cele mai populare SUV-uri ale momentului. Este un SUV practic, bine făcut, care vine de la un producător de renume.

Hyundai Tucson rămâne unul dintre cel mai îndrăgit SUV de piață. Este un model spațios, care vine dotările necesare unei adevărate mașini de familie. Având motoare fiabile, dar și sisteme moderne, poate fi o mașină care să satisfacă majoritatea nevoilor cumpărătorilor.

Tucson are și abilități of-road, având o gardă la sol generoasă și un sistem de tracțiune integrală. Într-adevăr, nu este Toyota Land Cruiser, dar este numai bun pentru drumuri ceva mai accidentate.

Brandurile coreene sunt renumite pentru mașinile fiabile pe care le produc, iar Tucson demonstrează acest fapt. De asemenea, un exemplar la mâna a doua poate fi o variantă bună pentru cei care vor un astfel de model, dar nu și-l permit de nou.

Cu cât se vinde un Hyundai Tucson cu 400.000 de kilometri în Germania?

Mașina pusă la vânzare pe Mobile.de a fost fabricată în anul 2017 și are un rulaj de 435.112 de kilometri. Sub capotă se află un motor de 2,o litri, pe motorină. Puterea pe care acest motor o dezvoltă este de 136 de cai putere. Mașina vine cu o cutie de viteze manuală cu șase rapoarte. De asemenea, acest Tucson are și tracțiune integrală permanentă.

Printre dotări se numără un ecran de infotainment tactil, comenzi pe volan, oglinzi electrice și încălzite, senzori de parcare, asistent la frânare și la păstrarea benzii.

Chiar și după cei peste 400.000 de kilometri parcurși, mașina arată bine. Exteriorul este foarte prezentabil, iar interiorul ar avea nevoie doar de o curățare, neavând rupturi sau uzură anormală.

hyundai tucson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Printre avantajele acestei mașini se numără motorul de 2,0 litri diesel, de altfel economic, garda la sol mare și sistemul de tracțiune integrală. Prețul cerut de vânzător pentru acest Hyundai Tucson din 2017 este de 12.500 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide