Cum arată un Mercedes-Benz Clasa E din 2015, folosit ca TAXI în Germania, după 400.000 KM – FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 06 iul. 2023 Știri auto

Adesea, când vine vorba de achiziționarea unei mașini la mâna a doua, oamenii se uită foarte atent la kilometraj. Cei mai mulți clienți caută mașini cât mai puțin rulate, în speranța că vor fi în stare mai bună.

Sunt cazuri în care kilometri nu dictează în totalitatea starea mașinii, existând autoturisme cu sute de mii de kilometri parcurși, dar care se prezintă foarte bine atât tehnic, cât și estetic. Aceste mașini pot reprezenta oferte foarte bune, mai ales că, cel mai probabil, proprietarul sau proprietarii, dacă a avut mai mulți, au remediat posibilele probleme în cazul în care mașina a primit o mentenanță adecvată.

Astfel, în căutarea unei mașini rulate, dar care să fie și în stare bună, am găsit un Mercedes-Benz Clasa E din 2015. Mașina, chiar dacă a fost folosită în regim de taxi, arată neașteptat de bine. De asemenea, prețul ar putea fi destul de ofertant, mai ales că vorbim de un sedan de clasă mare, premium.

Mercedes-Benz Clasa E folosit în regim de taxi. Mașina are 400.000 km și arată nesperat de bine

Mașina pe care am găsit-o pe Mobile.de este un Mercedes-Benz Clasa E din 2015, mașină din generația cunoscută drept W212. Fiind un exemplar produs în 2015, avem de-a face cu un facelift al acestei generații. Facelift-ul lui W212 a adus schimbări importante, atât de ordin estetic, cât și de ordin tehnic.

Exemplarul în cauză a parcurs 430.000 de kilometri, conform anunțului postat pe site-ul de vânzări. Cu toate acestea, mașina arată mai bine decât multe alte mașini de la particulari, cu mai puțini kilometri. Caroseria este dreaptă, dar are mici zgârieturi, într-adevăr. Totuși, nimic grav care să afecteze în vreun fel funcționalitatea. Bineînțeles, nu este atât de spectaculoasă precum un exemplar bine echipat, dar oferă dotări uzuale.

La interior, mașina arată chiar foarte bine pentru un taxi cu peste 400.000 de kilometri parcurși. Tapițeria de pe scaune nu este ruptă, cabina este curată, dar se vede uzura pe volan. Este o mașină folosită, ce-i drept, dar este un element ce poate fi retapițat cu ușurință.

Sub capotă regăsim motorul de 2,2 litri pe motorină, cu patru cilindri, ce produce 136 CP. Acesta este conectat la transmisia automată 7G-Tronic, având un consum de combustibil mixt de aproximativ 5 litri per suta de kilometri.

Prețul cerut pentru acest Mercedes-Benz Clasa E este de 7.999 de euro. Ați cumpăra o astfel de mașină care a fost folosită în regim de taxi?

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide