Cum cumperi online un model Dacia și cât costă cel mai accesibil Logan cu transmisie CVT?

Autor: Mihai Morcovescu 28 dec. 2021 Știri auto

Asemenea majorității producătorilor din industria auto Automobile Dacia oferă clienților posibilitatea achiziționării online a oricărui model din gama sa. Acest lucru este posibil prin intermediul platformei online de vânzări Dacia. În cele ce urmează îți vom spune, pas cu pas, ce trebuie să faci pentru a-ți cumpăra online autoturismul mult visat.

Cum poți rezerva online un model Dacia?

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Procedura de achiziționare este foarte simplă. Clientul are la dispoziție două variante. Fie rezervă mașina pe care și-o dorește achitând o sumă fixă, fie plătește integral contravaloarea automobilului. Plățile pe site-ul Dacia se pot efectua folosind un card bancar de credit sau de debit.

Pentru a rezerva mașina trebuie mai întâi să adaugi produsul selectat în coșul de cumpărături. Apoi va trebui să-ți creezi un cont nou sau să te loghezi în cazul în care ai deja un conta. După aceea, te vei conecta pentru a putea plasa comanda.

Mai departe va trebui să achiți o taxă de rezervare în valoare de 500 de euro, care va fi considerată drept avans. Dacă optezi pentru această variantă, după validarea comenzii, vei primi o notificare pentru a achita diferența.

Vei avea la dispoziție 15 zile calendaristice pentru a achita această diferență. După această perioadă, respectivul autovehicul va deveni disponibil spre a fi rezervat/cumpărat de către alți clienți. Trebuie să știi că rezervarea unui autovehicul nu înseamnă cumpărarea acestuia.

Cum poți achita integral online un model Dacia?

De asemenea, poți plăti și integral contravaloarea automobilului. Momentan, dacă achiziționezi mașina prin Programul Rabla, nu vei putea achita integral prețul mașinii. Prețurile se calculează la cursul valutar din ziua în care plasezi comanda.

În final va trebui să alegi modalitatea de livrare. Vei putea ridica autoturismul din showroom sau acesta îți va fi livrat la adresa de domiciliu achitând o taxă de 55 de euro. Condiția este să ca adresa de livrare să fie cuprinsă în aria de 20 km distanță de showroom-ul ales în procesul de comandă.

Deocamdată sistemul pus la dispoziție de Dacia permite cumpărarea unui singur vehicul la fiecare comandă. Dacă dorești să achiziționezi mai multe mașini va trebui să plasezi câte o comandă pentru fiecare dintre acestea.

Ofertele de pe platforma de vânzări online Dacia sunt valabile exclusiv online și nu vei putea beneficia de ele în altă parte.

Cât costă cel mai accesibil Logan cu transmisie CVT?

Noua Dacia Logan cu CVT (2)

Noua Dacia Logan este disponibilă în premieră cu transmisia automată de tip  CVT (n.n. – Continuously Variable Transmission). Această versiune de Logan este disponibilă doar în echiparea de top denumită Comfort.

Este vorba despre versiunea Logan TCe 90 CVT, echipată cu motorul pe benzină în trei cilindri TCe cu 90 CP și 162 Nm de cuplu. Prețul de pornire pentru cel mai accesibil Logan CVT este de 13.700 de euro cu TVA inclus.

Dintre culorile pentru caroserie, singura ofeerită gratuit este „Blanc Glacier”. Variantele de nuanță metalizată costă 340 de euro. În pachetul standard sunt incluse, între altele, jante „Sorane” de 15 inch, tapițerie textilă, scaun sofer reglabil pe înălțime cu cotieră integrată, oglinzi exterioare reglabile electric, ștergătoare cu senzor de ploaie și aer condiționat manual.

Sursa: Dacia

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Promotor.ro


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide