Cum duci la service un Lamborghini Huracan? VIDEO

Autor: ProMotor 08 iun. 2020 Știri auto

Da, chiar și o bestie ca Lamborghini Huracan are nevoie să meargă, din când în când, la service. Dar cum duci asemenea supercar la „doctorul” de mașini? Se pare că există o strategie specială.

GALERIE FOTO

Supercar Blondie și-a dus supercar-ul, un Lamborghini Huracan, la service. Mașina, alintată Lucy, a jucat rol de animal de companie, în timp ce Alexandra a dus-o în lesă la… veterinarul mecanic. La intrarea în service, Lucy a opus rezistență. Dar veterinarul a intervenit și Huracan-ul a urcat pe rampă.

“Tușește puțin”, îl roagă specialistul pe Lamborghini Huracan, în timp ce ascultă lângă una dintre țevile de evacuare. “Nu este un virus”, este concluzia doamnei veterinar cu specializare în mecanică și inginerie auto.

După ce a ascultat “inima” V10 cu stetoscopul, specialistul a ajuns la concluzia că Lucy primise anterior o rețetă greșită. Anvelopele nu sunt tocmai cele mai potrivite. Așa că specialistul i-a scrie o rețetă de Michelin Pilot Sport Cup 2 și i-a administrat tratamentul. Lucy a fugit fericită de la service.

În garaj, Lucy și-a etalat din nou comportamentul rebel. A dispărut de pe locul de parcare, iar Supercar Blondie a găsit-o în compania unui Ferrari.

Ademenită cu ulei de motor, Lucy s-a comportă exemplar la plimbarea prin Dubai, dar și pe terenul de joacă.

Cine este Lucy și când a ajuns în garajul lui Supercar Blondie?

Lucy este un Lamborghini Huracan LP610-4, pe care Supercar Blondie, pe numele ei real Alexandra Mary Hirschi, l-a achiziționat în aprilie 2018. Mașina produsă la Sant’Agata Bolognese are motor V10, care dezvoltă 610 cai putere. Propulsorul este cuplat la o transmisie automată cu șapte rapoarte și dublu ambreiaj și la un sistem de tracțiune integrală.

În luna februarie însă, după multe colantări și multe vizualizări pe YouTube, Supercarblondie a anunțat că vinde mașina. Un român a dat cel mai amuzant comentariu la postarea despre vânzare. I-a propus un schimb cu un Opel Astra J din 2018. “Nu îți cerem mult pentru diferența de preț”, a glumit acesta (VEZI GALERIA FOTO). Se pare că Lucy nu și-a găsit încă un cumpărător.

Între timp, Supercar Blondie și-a achiziționat și un Rolls-Royce Wraith.Tot ea este prima celebritate care a comandat un Tesla Cybertruck.

VIDEO:

https://www.facebook.com/supercarblondie/videos/845898562567998

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide