Cum funcționează inelul Tesla și de ce ar putea fi cel mai util accesoriu auto – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 15 nov. 2022 Știri auto

Tesla Ring este un accesoriu foarte interesant pe care îl poți cumpăra dacă deții un astfel de vehicul. Vom vedea care sunt funcțiile micului dispozitiv.

Există foarte multe accesorii auto pe piață, unele mai bune, altele mai slabe, dar oferta este prezentă. Odată cu avansul tehnologic al automobilelor, și accesoriile s-au conformat noilor funcționalități ale mașinilor noi.

Unul dintre aceste noi dispozitive inteligente este inelul Tesla. Acest mic accesoriu poate fi cumpărat de la diverse magazine online și oferă câteva funcții interesante.

Cum funcționează inelul Tesla?

După cum știm, mașinile Tesla nu vin cu chei convenționale, nici măcar cu unele inteligente câteodată, dar au cartele de acces. Acestea au tehnologie NFC și deschid mașina atunci când sunt în prezența ei. De asemenea, mașinile Tesla pot fi blocate sau deblocate cu ajutorul aplicației de telefon dedicate.

Sunt foarte multe modalități prin care îți poți accesa mașina, iar unii ar putea considera acest lucru destul de complicat. Cine știe, poate uiți cartela de acces sau rămâi fără baterie la telefonul mobil. Lucrurile pot deveni neplăcute din cauza unor astfel de întâmplări.

Aici intervine inelul, care nu este un accesoriu oferit de Tesla, ci de un producător aftermarket. Poate fi cumpărat în diferit culori, în funcție de preferințele personale, și funcționează ca o cheie. Inelul va vi conectat cu mașina prin același proces cu care cartela de acces este conectată.

Astfel, inelul se va afla pe degetul tău și va facilita accesul în mașină. Nu va trebui să stai cu grija că ți-ai uitat cheia sau că nu ai baterie la telefonul tău mobil. Atât timp cât ai inelul pe deget, mașina te va recunoaște.

Este o invenție interesantă, mai ales că este ceva foarte mic și poate fi purtat ca un accesoriu. Din câte am putut afla din videoclip, inelul ar trebui să funcționeze cu toate modelele noi de Tesla.

Sursa: The Megawatts YouTube

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: The Megawatts YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide