Vei putea ține conferințe pe Zoom cu ajutorul noilor modele Tesla

Autor: Ionuț Vîlciu 10 nov. 2022 Știri auto

Mașinile Tesla vor primi un update care va include și aplicația Zoom. Conferințele pe Zoom vor putea fi susținute direct din mașină.

Modelele Tesla vor primi în curând o actualizare care va include și Zoom. Cu toate acestea, aplicația de videoconferințe nu va fi accesibilă atunci când vehiculul este condus.

Natasha Walia, product manager al Grupului Zoom, a făcut acest anunț în cadrul evenimentului Zoomtopia. Anunțul a venit la aproape trei ani după ce compania a anunțat pentru prima dată că are planuri de a adăuga aplicații de videoconferințe pe vehiculele sale la începutul anului 2020, în apogeul pandemiei COVID-19.

Cum poți face conferințe Zoom într-o mașină Tesla?

Nu este un secret că mașinile produse de compania Tesla vin cu tehnologii foarte avansate. Sistemul folosește camera orientată spre cabină găsită pe modelele actuale Tesla, cum ar fi Model 3. Aceasta este situată deasupra oglinzii retrovizoare.

Videoclipul arătat în prezentarea susținută de Zoom arată că, datorită modului în care e poziționată camera, proprietarii Tesla care folosesc Zoom nu vor fi centrați pe ecran și vor trebui să se aplece în timp ce vorbesc. Poate că nu este cel mai elegant mod de a face un apel video, dar poate fi mai convenabil decât să îl faci pe telefon sau laptop.

Nici Zoom, nici Tesla nu au dezvăluit data exactă la care va fi lansat update-ul care va aduce aplicația de videoconferințe. Singura confirmare pe care o avem este că va veni pentru „toate modelele Tesla noi în curând”. De asemenea, rămâne neclar dacă aplicația va funcționa numai pe WiFi sau dacă proprietarii care plătesc pentru planul de conectivitate Premium vor putea folosi datele din mașină.

Chiar dacă funcția de apeluri video va fi dezactivată în timp ce mașina se află în mișcare, apelurile audio clasice vor rămâne disponibile celor din interiorul mașinii.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Zoom YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide