Cum îl cheamă pe bebelușul lui Elon Musk? Are nume de navă spațială

Autor: Elena Luchian 07 mai 2020 Știri auto

Elon Musk a dezvăluit numele celui de-al șaptelea copil. Bebelușul născut luni într-un spital din California va avea nume care sună ca denumirea uneia dintre navele spațiale proiectate de compania sa, Space X.

GALERIE FOTO

Toată lumea a crezut că șeful de la Tesla glumește atunci când a anunțat numele bebelușului său pe Twitter în ziua în care acesta a venit pe lume. Dar Elon Musk vorbea cât se poate de serios. Băiețelul său se va numi X Æ A-12 Musk.

Informația a fost confirmată de iubita lui, cântăreața canadiană Grimes. Pe numele ei real Claire Elise Boucher, aceasta a explicat celor care o urmăresc pe rețeaua de socializare ce înseamnă, de fapt, numele bizar.

“X este variabila necunoscută”, a scris mama micuțului într-o postare pe Twitter.

Æ este un grup de litere folosit în limba latină, încă prezent în limbic a daneza, norvegiana și islandeza. Cântăreața are un single care se numește 4 ÆM. În limba japoneză, acest grup de litere face referire la “dragoste”.

A-12 este un avion Lockheed construit de către Agenția Centrală de Informații CIA, la care designerii și inginerii se refereau, pe durata dezvoltării sale, ca fiind “The Archangel” (“Arhanghelul”). Nu este un avion de vânătoare, ci unul de recunoaștere, care este foarte rapid.

Grimes spune că “Archangel” este melodia ei preferată, fără să dezvăluie numele artistului care o interpretează.

Este legal acest nume?

Elon Musk s-ar putea însă, să aibă o problemă la înregistrarea acestui nume în California, acolo unde s-a născut fiul său. În statul american de pe coasta Oceanului Pacific, nu este permis ca numele de persoane să conțină pictograme, ideograme și diacritice.

X Æ A-12 este primul copil al cuplului Elon Musk – Grimes. Șeful de la Tesla mai are șase copii. Toți ceilalți au nume convenționale: Nevada Alexander, care s-a stins din viață la doar 10 săptămâni, gemenii Damian și Griffin și tripleții Xavier, Saxon și Kai.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide