Cum poți să achiziționezi un Duster mai ieftin decât un Logan

Autor: Mihai Morcovescu 18 apr. 2022 Știri auto

Dacia Duster rămâne unul dintre cele mai accesibile SUV-uri care se pot achiziționa în acest moment pe piața din România. În contextul scumpirii materiilor prime din ultimele luni, precum și a crizei semiconductorilor, prețurile mașinilor noi au crescut.

Cu toate acestea, Dacia vine în permanență în sprijinul clienților săi cu oferte care mai de care mai atractive. La fel stau lucrurile și în cazul SUV-ului autohton, care acum poate fi achiziționat la un preț incredibil.

Cât costă un Duster prin programul RABLA 2022?

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Segmentul SUV-urilor câștigă tot mai mult la capitolul popularitate în rândul clienților din România. Dacia Duster înregistrează cea mai mare pro­ducţie în țara noastră. Acest lucru se datorează faptului că este unul dintre cele mai bine vândute SUV-uri pe piața locală.

Modelul românesc are un preț de catalog fără egal pe piață. Conform site-ului oficial Dacia, SUV-ul produs la Mioveni are un preț ce pornește de la 15.000 de euro cu TVA inclus. Prețul este valabil pentru versiunea Duster TCe 90 cu transmisie manuală cu 6 rapoarte în varianta de echipare Essential.

Dacă vei achiziționa modelul prin RABLA 2022 și Dacia Avantaj, prețul acestuia va scădea considerabil. În aceste condiții, un Dacia Duster va putea fi achiziționat prin cele două programe de finanțare pentru numai 12.050 de euro cu TVA inclus.

Spre comparație, trebuie să știi că cea mai accesibilă versiune Dacia Logan – TCe90 – are un preț de catalog de 13.400 de euro.

Pentru acești bani vei primi geamuri electrice față, lumini de zi cu LED, închidere centralizată și lunetă încălzită. De asemenea, modelul vine cu sistem audio cu 4 difuzoare și comenzi pe volan, mufe  Jack și USB, precum și conexiune Bluetooth.

Dacă vei cumpăra mașina prin credit vei plăti o rată lunară de la 121 de euro. Spre exemplu, pentru modelul Duster Essential TCe 90, dacă achiți un avans de 30% și perioada de creditare se întinde pe 60 de luni, vei achita lunar o rată în valoare de 606 lei.

Oferta este valabilă doar până la data de 30 aprilie 2022, așa că ar fi bine să te grăbești dacă vrei un Duster ieftin și bun.

Sursa: Dacia

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide