Cum poți să-ți cumperi un Dacia Duster plătind doar 4 euro pe zi?

Autor: Mihai Morcovescu 31 mai 2022 Știri auto

Unul dintre cele mai accesibile și mai bine vândute SUV-uri de pe piața locală este în continuare Dacia Duster. Prețurile mașinilor noi au crescut în ultimele luni din cauza scumpirii materiilor prime și a crizei globale de semiconductori. Cu toate acestea, modelul de la Mioveni poate fi achiziționat la un preț fără concurență.

Un Duster este mai ieftin decât un Logan!

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

După cum se știe, segmentul SUV-urilor câștigă tot mai mulți clienți în România. Dacia Duster este și în luna mai 2022 cel mai căutat model de teren, înregistrând cea mai mare rată de pro­ducţie în țara noastră.

Versiunea entry-level a SUV-ului românesc are un preț de catalog ce pornește de la 15.300 de euro cu TVA inclus. Prețul este valabil pentru versiunea Duster TCe 90 cu transmisie manuală cu 6 rapoarte în nivelul de echipare Essential.

Dacă modelul este achiziționat prin programele RABLA 2022 și Dacia Avantaj prețul va scădea considerabil. Astfel, achiziționat prin cele două programe de finanțare, acest Duster va costa doar 12.450 de euro cu TVA inclus.

Spre comparație, cea mai accesibilă versiune Dacia Logan, care este echipată cu același motor TCe90, are un preț de catalog de 13.400 de euro. Altfel spus, poți cumpăra un Duster la un preț cu circa 1.000 de euro mai mic decât berlina românească.

Clienții care vor opta pentru Duster Essential TCe 90 vor primi geamuri electrice față, lumini de zi cu LED, închidere centralizată și lunetă încălzită. În ofertă mai sunt incluse un volan multifuncțional, sistem audio cu 4 difuzoare, mufe jack și USB și conexiune Bluetooth.

Dacă vei cumpăra mașina cu credit bancar vei plăti o rată lunară de la 120 de euro. Spre exemplu, pentru un Duster Essential TCe 90, dacă achiți un avans de 34% și optezi pentru o perioadă de creditare de 60 de luni, vei achita o rată lunară de 600 de lei.

Sursa: Dacia

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide