Cum poţi vedea un raport ”medical“ cu istoricul unei maşini SH

Autor: Marius Vișan 13 apr. 2016 Știri auto
Cum poţi vedea un raport ”medical“ cu istoricul unei maşini SH

 


Achiziţionarea unei maşini SH poate fi uneori o adevărată loterie. Clienţii încearcă să scoată un preţ cât mai bun şi sunt atât de dornici să-şi cumpere o maşină încât sunt ”orbiţi” de febra cumpăraturilor, şi trec cu vederea unele defecte ale maşinii, iar pe de altă parte există şi proprietari care sunt dispuşi să recurgă la înşelătorii pentru a-şi vinde marfa.

Acum întrebarea este: cum ne dăm seama dacă o maşină îşi merită sau nu banii? Unul dintre răspunsuri ne este oferit de Adevărul.ro, care anunţă lansarea unui serviciu care le spune clienţilor tot ce ar trebui să ştie despre maşina SH pe care ar vrea să o cumpere. 

„Mulţi dintre cei care verifică online istoricul maşinilor pe inspectorauto.ro au cerut să îi însoţesc la vizionarea maşinii, pentru că le era teamă să nu fie păcăliţi. Pentru că nu toată lumea are pe cineva priceput pe care să îl ia la vizionarea unei maşini second-hand, am creat Inspector pe Teren – prietenul la care poate apela oricine vrea să îşi cumpere o maşină rulată în siguranţă“, spune pentru Adevărul.ro Mihai Cune, unul dintre cei care au pus bazele site-ul Inspectorauto.ro.

Serviciul funcţionează astfel: un inspector îl poate însoţii pe cumpărător pentru a verifica maşina, sau clientul îl poate trimite pe inspector să-i verifice maşina, fară a mai fi nevoie de prezenţa clientului. Deocamdată acest serviciu acoperă doar Bucureştiul şi judeţele limitrofe. Preţul pentru o astfel de expertiză este de 249 de lei.

Inspectorul va face toate verificările cu aparate profesionale, iar la final clientul va primi un raport de inspecţie pentru maşina pe care vrea să o cumpre. 

Un astfel de raport poate fi văzut aici


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide