Cum s-a produs cumplitul accident din Felnac. O mașină și o motocicletă au ars complet

Autor: George Cristea 10 aug. 2020 Știri auto

O mașină și o motocicletă au ars complet în urma unui accident care s-a petrecut duminică în localitatea arădeană Felnac. Acum, polițiștii au finalizat investigația și au explicat cum s-a produs cumplitul accident care s-a soldat cu decesul motociclistului.

Intră în Galeria FOTO

Accidentul s-a produs duminică dupăamiaza, în zona primăriei din Felnac, fiind anunțat de martori la 112. În urma apelului au fost trimise la locul accidentului mai multe echipaje de pompieri, descarcerare și salvare.

„În momentul sosirii echipajelor de intervenție, ambele vehicule ardeau generalizat. A fost găsită o victimă inconștientă, bărbat, 45 de ani, conducătorul motociclete. Acesta, din păcate, nu a răspuns manevrele de resuscitare, fiind declarat decesul. Șoferul mașinii de teren nu a fost rănit”, au comunicat reprezentanții ISU Arad.

Accident de motocicletă la Felnac. Cum s-a produs tragedia

Potrivit informațiilor comunicate de polițiști, șoferul unui Nissan Navara a efectuat un viraj la stânga peste axul drumului, pentru a intra pe o stradă laterală. Acesta nu s-a asigurat însă la schimbarea direcției de mers, fiind lovit de un motociclist care circular regulamentar din sens opus. Impactul a fost atât de puternic încât cele două vehicule au luat foc.

„Un bărbat de 30 de ani din Felnac, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 682 dinspre Arad, în dreptul Primăriei Felnac, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga și nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete conduse din sens opus de un bărbat de 45 de ani din Timiș. În urma evenimentului, cele două vehicule implicate au ars în totalitate, iar motociclistul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Numeroase accidente în care au fost implicați motocicliști au fost semnalate în ultima vreme. De altfel, România este recunoscută prin mortalitatea ridicată în cazul accidentelor în care sunt implicate vehicule cu două roți – biciclete și motociclete.

sursa: Opinia Timișoarei

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide