Cum să transporți o cadă cu hidromasaj cu un Porsche? Metodă inedită găsită de un șofer – FOTO

Autor: Marius Vișan 20 iun. 2020 Știri auto

Un șofer a fost filmat în timp ce transportă o cadă cu hidromasaj folosind propria mașină: un Porsche 968. Porsche oferă trei modele SUV, dar compania a refuzat până acum să construiască și un pick-up.

Deși majoritatea iubitorilor mărcii Porsche sunt mulțumiți de asta, există cel puțin un proprietar care ar vrut mai mult spațiu de încărcare în mașina sa.

Intră în galeria foto

După cum puteți vedea în aceaste fotografii postate de Serviciul de poliție Woodstock din Canada, șoferul unui Porsche 968 a fost oprit pentru că a încercat să transporte o cadă cu hidromasaj cu mașina sport. Deoarece era prea mare pentru cât putea să ducă mașina sport șoferul a montat o remorcă improvizată.

Cărucior transformat în remorcă

Remorca – dacă se poate numi așa – pare a fi construită dintr-un cărucior pe care au fost puse niște plăci de lemn, peste care a fost așezată cada. Mai multe persoane care s-au întâlnit cu mașina pe drum au anunțat poliția despre situația periculoasă. Polițiștii au ajuns din urmă mașina și au descoperit că la volanul mașinii se afla un bărbat de 54 de ani.

Șoferul a încasat o amendă pentru o conducere neglijentă, iar polițiștii au distribuit povestea pe Facebook pentru a le aminti oamenilor să tracteze lucrurile în siguranță. Serviciul de poliție Woodstock a continuat să informeze șoferii că remorcile trebuie să fie înregistrate, echipate cu lumini adecvate și echipate cu un cârlig de remorcare, scrie Carscoops.com.

Versiunea românească: europalet plin cu cărămidă, direct pe Skoda Octavia

Șoferi cu idei „bune” se găsesc peste tot. Recent, un șofer român a fost filmat în timp ce transportă un europalet plin cu material de construcție cu un sedan Skoda. Un bucureștean a pus pe portbagajul de pe acoperiș al unei Skoda Octavia, nici mai mult, nici mai puțin, decât un europalet plin cu cărămidă. Bărbatul l-a legat cu chingi și a plecat la drum.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carsccoops.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide