Cum se comportă la crash-test maşinile cu 0 stele de siguranţă EuroNCAP – VIDEO

Cum se comportă la crash-test maşinile cu 0 stele de siguranţă EuroNCAP – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

 


În cazul mai există oameni care nu se sperie de maşinile care au zero stele la testele de siguranţă NCAP ar fi bine să vadă clipurile de mai jos. Acestea au fost făcute în cadrul unui program care sprijină dezvoltarea testelor de impact ale maşinilor de pe pieţele emergente. Grupul a testat patru maşini fabricate pentru piaţa indiană Renault kwid, Hyundai Eon, Suzuki Maruti Eeco şi Suzuki Maruti Celerio, toate fără airbag-uri. 

Dintre toate, Renault Kwid continuă să crească în popularitate pe piaţa din India, modelul fiind pe lista celor mai bine vândute autoturisme cu 9743 de vehicule vândute în luna martie a acestui an. De la lansarea sa, pe 24 septembrie 2015, vânzările totale s-au ridicat la 41,205 de unităţi, scrie Jalopnik.com.

Această creştere este destul de atipică dacă ar fi să luăm în considerare lipsa elementelor de siguranţă pe acest model, iar acest lucru reflectă slaba reglementare, dar şi lipsa unei bune conştientizări din partea populaţiei.

Pe lângă testul cu Renault Kwid, mai jos puteţi vedea cât de rezistente sunt, fără aribag-uri Hyundai Eon, Suzuki Maruti Eeco şi Suzuki Maruti Celerio. 

1. Renault Kwid

2. Hyundai Eon3. Suzuki Maruti Eeco

4. Suzuki Maruti Celerio
Comentarii
Inchide