Cum se repară un Volkswagen Jetta distrus complet într-un accident, înainte de a fi scos la vânzare?

Autor: David Andrei 23 sept. 2020 Știri auto

Un Volkswagen Jetta din 2019 a fost distrus complet într-un accident. Un rus i-a înlocuit 80% dintre componente. Mașina va ajunge pe piața second hand.

GALERIE FOTO

Arthur Tussik, specialistul rus în reparații de autoturisme distruse, a început cu partea posterioară și a tras de elementele de caroserie pentru a reduce deformarea produsă de impact. Cu lovituri de ciocan a îndreptat tot ce se putea până când a reușit să alinieze caroseria.

A tăiat apoi cu polizorul părțile din caroserie pe care intenționa să le înlocuiască. A sudat elementele noi, donate de un alt autoturism declarat daună totală. A lipit, a polișat, a finisat. Partea posterioară a mașinii a fost reasamblată ca un simplu puzzle. A pus la final stopurile, a remontat bara și partea posterioară a fost gata.

Volkswagen Jetta distrus în accident primește o nouă de a reveni pe șosele

Arthur a urmat indicațiile unui tutorial de reparații, achiziționat contra cost. A găsit acolo dimensiunile originale. I-ar fi fost imposibil să reconstruiască partea frontală fără ele acele informații. Când a terminat partea dreaptă de îndreptat, Arthur a montat portiera din față, pentru a se asigura că intră la fix. A făcut același lucru și pe partea stângă. A rezolvat la fel și partea stângă, apoi a trecut la montanții față, și ei avariați în impact.

A montat o capotă nouă, bara și farurile și mașina a fost gata. Doar un specialist poate observa lufturile anormale care apar între diverse panouri ale caroseriei. Mașina va fi vopsită, va primi jante din aluminiu și pe față, identice cu cele din spate, pentru că cele originale au fost și ele distruse. Și după 60 de ore de muncă, mașina va fi returnată proprietarului. De obicei, astfel de mașini ajung pe piața second hand. Viitorul proprietar habar nu are prin ce a trecut noua sa achiziție.

Acest Volkswagen Jetta a reprezentat o misiune ușoară pentru Arthur. Prin atelierul său au trecut modele Mercedes-Benz, BMW, Lamborghini, după ce fuseseră declarate daună totală de către asiguratori, dar și automobile clasice grav avariate.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide