Cum și-a petrecut Revelionul un tânăr din Caraș Severin: Jandarmii l-au găsit în chiloți, într-un BMW împotmolit – VIDEO

Autor: George Cristea 02 ian. 2021 Știri auto
Cum și-a petrecut Revelionul un tânăr din Caraș Severin: Jandarmii l-au găsit în chiloți, într-un BMW împotmolit – VIDEO

Un tânăr din Caraș Severin și-a petrecut Revelionul într-un mod foarte original: jandarmii l-au găsit în chiloți, într-un BMW împotmolit. Discuția care a urmat spune multe despre starea psihică a tânărului.

Scena uluitoare s-a petrecut în noaptea Anului nou, pe un drum forestier din zona comunei Văliug (județul Caraș Severin). Din cauza drumului distrus de transportatorii de lemne, tânărul a rămas blocat cu BMW-ul în noroi. În încercarea de a debloca mașina, acesta s-a dezbrăcat pentru a nu-și murdări hainele în timp ce împingea autoturismul.

În cele din urmă, neavând sorți de izbândă, a apelat la numărul unic de urgență 112 și a solicitat ajutor. Jandarmii care l-au găsit au fost uimiți mai puțin de vestimentația tânărului, cât de atitudinea acestuia.

Și-a petrecut Revelionul în chiloți, într-un BMW împotmolit în pădure

„În data de 01 ianuarie, la ora 01.53, patrula de jandarmi montani, aflată în misiune pe raza localității Văliug, a fost direcționată să se deplaseze conform coordonatelor într-o zonă împădurită, greu accesibilă, deoarece un bărbat a rămas împotmolit în noroi, cu autoturismul personal”, se arată într-o postare pe Facebook a Jandarmeriei Caraș Severin.

La ora 03.02, jandarmii montani au ajuns la fata locului, unde au găsit persoana în cauza, doar în lenjerie intimă, în interiorul autoturismului, iar toate hainele și mai multe obiecte care făceau parte din dotarea mașinii erau aruncate pe jos. La sosirea forțelor de ordine tânărul a manifesta un comportament ostil, adresându-le cuvinte și expresii jignitoare, deoarece aceștia nu i-au adus haine, mâncare și țigări.

În ciuda aparențelor, s-a dovedit că tânărul nu consumase nici alcool nici substanțe psihotrope. Starea sa psihică precare pare să se fi datorat scandalurilor pe care le avea frecvent cu soția și soacra.

Tânărul de 27 de ani era doar nervos din cauza soției și a soacrei sale. Acesta a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la spital. În cursul zilei de vineri, 1 ianuarie, părinții lui au sosit la locul incidentului și au recuperat mașină. Aceștia susțin că în ultima vreme certurile dintre fiul lor, soţie şi soacră au fost din ce în ce mai dese.

Peste 25.000 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri au asigurat respectarea legilor în perioada sărbătorilor de iarnă. Aceștia au intervenit la peste 4.400 de evenimente doar în ultima zi a anului 2020, au constatat 909 infracțiuni și au dat 6.900 de amenzi în valoare totală de 2.192.604 lei.

sursa: Gandul.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide