Cum va arăta Dacia Duster III în 2023? GALERIE FOTO

Autor: David Andrei 27 nov. 2020 Știri auto

Dacia Duster III va veni în 2023 cu schimbări radicale. Va primi o platformă nouă, motorizări noi, dotări actuale. Dar cum va arăta SUV-ul de la Mioveni?

GALERIE FOTO

Dacia Duster III va primi în 2023 platforma CMF-B a Grupului Renault. SUV-ul de clasă mică va primi transmisie automată, potrivit unui document intern, apărut zilele trecute în presa franceză. Dar are șanse zero să vină cu tracțiune integrală. Toate modelele construite pe platforma CMF-B, indiferent dacă poartă logo Renault, Nissan sau Dacia, au exclusiv tracțiune față.

Acestea sunt speculațiile privind detaliile tehnice. Dar ce se va întâmpla cu designul viitorului Duster?

Sunt puține informațiile cu privire la designul lui Dacia Duster III. Fotografiile spion surprinse până la această oră cu SUV-ul camuflat ascund doar versiunea facelift și nu cea de-a treia generarție, care are șanse mari să arate complet diferit.

Dacia Duster III din 2023, design inspirat de Sandero Stepway?

Este de așteptat ca mașina să preia elemete de design de la noile Dacia Logan și Sandero. Își vor face astfel apariția farurile cu semnătură luminoasă în forma literei Y și, cel mai probabil, o grilă nouă.

Așa își imaginează și artistul digital Kleber Silva. Brazilianul a pregătit un look special, inspirat de Sandero Stepway, pentru viitoarea generație a SUV-ului românesc.

Mașina, care este, de fapt, rezultatul unei proces digital, vine cu o gardă la sol mai mare față de Sandero Stepway. Kleber Silva renunță însă, la protecțiile din plastic de pe aripi.

Până la apariția lui Duster III, Dacia va trimite pe piață un SUV nou, cu trei rânduri de scaune și șapte locuri, pe care presa internațională îl denumește “Grand Duster”. Indiferent de cum se va numi, acesta va fi succesorul lui Lodgy, care își pregătește ieșirea din scenă. Surse neoficiale susțin că acesta va intra în producție în octombrie 2021 la Mioveni.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide