Cum va arăta noua Dacia Duster. Randări cu noua generație a SUV-ului

Autor: Ionuț Vîlciu 06 apr. 2023 Știri auto
Cum va arăta noua Dacia Duster. Randări cu noua generație a SUV-ului

Au fost publicate noi randări cu noua generație de Dacia Duster. Cea de-a treia generație a SUV-ului va fi dezvăluită la final de 2023.

Știm deja că noua generație de Dacia Duster va fi prezentată la finalul anului 2023. Duster este un adevărat succes pentru Dacia încă de la prima generație lansată în 2010. Pe parcursul carierei sale, SUV-ul autohton a reușit să își formeze un renume în întreaga Europă.

Dacia Duster a fost al doilea cel mai bine vândut model de Dacia în decursul anului trecu. O nouă generație a fost confirmată de producătorul auto român chiar la începutul acestui an și, în urmă cu aproximativ o săptămână, am analizat primele fotografii spion ale noi generații.

Cu ajutorul celor de la Kolesa.ru, putem să ne formăm o viziune aproximativă despre cum va arătat următoarea generație a SUV-ului românesc.

Noi randări cu viitoarea generație de Dacia Duster

Aceste imagini nu reprezintă mașina în carne și oase, ci randări digitale folosesc fotografiile spion ca bază și încearcă să contureze o viziune despre cum va arăta mașina de sub camuflaj. Primele imagini cu noul Duster au arătat un exemplar camuflat, dar care pare că are caroseria și luminile de producție. Deși nu totul era vizibil, ne-am putut face o idee cu privire la forma generală a mașinii, dar am putut observa și câteva detalii precum mânerele ușilor spate ascunse sau frânele cu disc de pe puntea spate.

Noua Dacia Duster împrumută linia de design prezentată pe conceptul Bigster. Astfel, noul model are o formă robustă, cu linii ascuțite și suprafețe drepte. De asemenea, noul Duster va folosi platforma CMF-B a alianței Renault-Nissan. Acest lucru va îmbunătăți modul în care împachetarea este realizată, posibil să vedem și mai mult spațiu la interior și, de ce nu, o motorizare hibridă. Deja există pe Jogger, așa că Dacia ar putea oferi și un Duster cu motor hibrid.

Pozele pot fi găsite pe site-ul celor de la Kolesa.ru.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide