Cum va circula metroul în București de Crăciun și Revelion. Programul anunțat de Metrorex

Autor: Daniel Samoilă 23 dec. 2021 Știri auto
Cum va circula metroul în București de Crăciun și Revelion. Programul anunțat de Metrorex

Metroul din București va circula de Sărbătorile de iarnă după un program special. Metrorex a făcut anunțul care îi va interesa pe toți bucureștenii.

De menționat este faptul că trenurile vor circula cu intervale diferite față de o perioadă obișnuită a anului. De asemenea, numărul trenurilor a fost suplimentat pentru a face față fluxului crescut de călători.

Programul Metrorex de Crăciun și Revelion

Programul special al metroului bucureștean va fi pentru zilele de Crăciun (25, 26 decembrie) și de Revelion (1,2 ianuarie 2022).

Astfel, circulația trenurilor se va desfășura la un interval de zece minute pe următoarele magistrale: Magistrala 1 (Pantelimon – Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Preciziei- Anghel Saligny), Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Străulești) și Magistrala 5 (Eroilor 2 – Valea Ialomiței/Râul Doamnei).

Metrorex a anunțat că în perioada între Crăciun și Revelion, adică 27-31 decembrie, se vor introduce în circulație mai multe trenuri, pentru că va fi un flux crescut de călători.

În ceea ce privește noaptea de Revelion, în noaptea de 31 decembrie 2021 spre 1 ianuarie 2022 circulația trenurilor de metrou se va desfășura la un interval de aproximativ 10 minute, între orele 23:00 și 1:00 și de 20 de minute, între orele 1:00 și 5:00.

Sursa: Metrorex

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Metrorex



Comentarii
Inchide