Cum zboară o Tesla și ce reacție a avut Elon Musk când a văzut filmarea?

Autor: Promotor 04 feb. 2020 Știri auto

Un tânăr american cu 15,7 milioane de urmăritori pe YouTube a vrut să-i uimească pe cei care îi vizionează clipurile. Și se pare că a reușit. A făcut o Tesla Model X să zboare.

Galerie foto

David Dobrik este celebru în mediul online pentru experimentele ridicole. Cel mai recent dintre ele implică o Tesla Model X, crossover-ul cu emisii zero care cântărește aproximativ 2,3 tone.

Unul dintre prietenii săi a condus SUV-ul electric la deal, suficient de rapid încât să-l facă să se ridice de la sol, într-o săritură care le aduce aminte celor care vizionează imaginile, de scenele din competițiile de raliu. Filmarea a fost realizată însă, pe un drum public, fără măsuri speciale de precauție.

David văzuse câțiva motocicliști cu astfel de tentative extreme, în același loc, cu câteva zile înainte.

Vlogger-ul a postat cascadoria pe YouTube, Instagram și Twitter, însoțite de descrierea “Denivelările pentru reducerea vitezei în Los Angeles au trecut la nivelul următor.”

Elon Musk a văzut imaginile și a comentat cu un simplu semn de exclamare, fără să explice dacă aprobă sau dezabrobă cascadoria sau dacă, pur și simplu, a fost uimit de zborul executat de Tesla Model X.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide