Cumperi un penthouse și primești un Aston Martin la pachet. Care este prețul cerut?

Autor: Ionuț Vîlciu 25 dec. 2022 Știri auto

Un penthouse de lux din Miami se vinde la pachet cu un Aston Martin Vulcan. Locuința are trei etaje și costă 59 de milioane de dolari.

Aston Martin nu este un nume pe care să îl asociem cu domeniul imobiliarelor, dar producătorul britanic a intrat pe piața imobiliară și a construit un bloc-turn în Miami, denumit Aston Martin Residences, scrie Carscoops.

Penthouse-ul are o suprafață interioară de 1.846 de metri pătrați și un spațiu exterior care măsoară 680 de metri pătrați. Locuința ocupă etajele 63, 64 și 65 ale clădirii și are șapte dormitoare și opt băi. De asemenea, vine cu centru spa și o piscină de unde poți admira Oceanul Atlantic. Prețul acestui penthouse este de 59 de milioane de dolari (55.600.000 de euro la cursul actual).

Constructorul britanic de automobile se apropie de finalizarea turnului Aston Martin Residences din Miami și caută pe cineva care să cumpere penthouse-ul de 59 de milioane de dolari. Pentru a îndulci toată afacerea, Aston Martin oferă la pachet și un exemplar de Vulcan.

Penthouse de lux la pachet cu un Aston Martin

Într-adevăr, compania oferă cumpărătorului și un Aston Martin Vulcan la pachet cu impozanta locuință. Vulcanul care vine la pachet este unul dintre cele 24 care au fost produse. Prețul cerut pentru un exemplar de Aston Martin Vulcan era de circa 2,1 milioane de euro. Ținând cont că mașinile au fost livrate clienților în 2016, este probabil un model rulat. Cu toate acestea, fiind un model destinat circuitului, probabil că nu are foarte mulți kilometri la bord.

Cât despre performanțe, Vulcan vine echipat cu un motor V12 de 7,0 litri, natural aspirat, care produce 820 de cai putere și 780 Nm de cuplu. Cutia de viteze este una secvențială cu șase rapoarte, iar puterea este transmisă pe puntea spate. Mașina accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 2,9 secunde, iar pachetul aerodinamic ar trebui să îi confere stabilitate superioară pe circuit.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops, NetCarShow


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide