Un cuplu celebru ar fi cumpărat cea mai scumpă mașină din lume, Rolls-Royce Boat Tail

Autor: David Andrei 01 iun. 2021 Știri auto

Rolls-Royce a prezentat, zilele trecute, noul său Boat Tail, care este cea mai scumpă mașină din lume. Un cuplu celebru ar fi comandat-o. Despre cine este vorba?

GALERIE FOTO

28 de milioane de dolari. Este prețul pentru un Rolls-Royce Boat Tail. Da, ați citit bine. Atât costă o singură mașină. Și doar trei au fost construite. Este posibil ca una dintre ele să fi ajuns deja în garajul unui cuplu celebru.

Rolls-Royce nu a dezvăluit numele celor trei proprietari. Tot ce a spus producătorul de automobile de lux este că unul dintre ei are acasă un Boat Tail clasic, restaurat recent. Presa britanică lansează însă ideea potrivit căreia cuplul bo-Jay-Z a primit o astfel de mașină.

Mai multe indicii confirmă informația – Jay-Z și Beyonce au pus mâna pe cea mai scumpă mașină din lume

Englezii speculează o informație oferită de Rolls-Royce. În comunicatul de presă, aceștia vorbesc despre șampania preferată a clientului, Armand de Brignac, răcită la 6o Celsius. Coincidență sau nu, Jay-Z a deținut, până de curând, acțiuni la compania care produce șampania.

Șeful diviziei de caroserii de la Rolls-Royce, Alex Innes, a povestit că a avut mai multe întâlniri cu proprietarul mașinii și cu soția lui. Cei trei ar fi testat împreună modelul, la viteze de până la 250 km/h.

Mai mult, una dintre nuanțele folosite la interior poartă denumirea Blue Yvy. Este numele fiicei de 9 ani a celebrului cuplu. The Telegraph scrie că Jay-Z a semnat sub logo-ul din față, iar Beyonce, sub cel din spate. Amândoi și-ar fi pus semnătura pe colectorul motorului.

Cea mai scumpă mașină din lume este pusă în mișcare de motorul V12 de 6,75 de litri, care dezvoltă 563 de cai putere. Până la apariția sa, un Bugatti La Voiture Noire era mașina pe care un comparator platies cea mai mare sumă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide