Cursă ilegală de mașini încheiată tragic: un Audi a spulberat un taxi. Era un pariu!

Autor: ProMotor 18 mai 2020 Știri auto

Un accident uluitor a avut loc la Chișinău în weekend-ul trecut. Două mașini s-ar fi luat la întrecere. Surse neoficiale susțin că în urma unei curse ilegale pe bulevardele capitalei din Republica Moldova, câștigătorul ar fi primit 50 de euro.

GALERIE FOTO 

Un pariu cu sfârșit tragic. Autoblog.md scrie că un Audi S8 și un BMW Seria 5 s-ar fi luat la întrecere pe bulevardele din Chișinău. Cei doi ar fi pus pariu pe 50 de euro.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere dintr-o intersecție din Chișinău sunt uluitoare. Un Audi S8 intră cu viteză în intersecție, ignorând culoarea roșie a semaforului, și lovește violent un taxi Toyota Prius, care circula regulamentar. Mașinile s-au făcut zob în urma impactului.

Cea de-a doua mașină implicată în cursa ilegală ar fi fost un BMW Seria 5. Șoferul acestuia a frânat însă, înainte de a ajunge în intersecție și a asistat de la distanță la accidentul în care a fost implicat “rivalul”.

Cifrele accidentului în care un Audi a intrat în plin într-un taxi

Două persoane au murit pe loc în accidentul care a avut loc pe Bulevardul Ștefan cel Mare din Chișinău, la intersecția cu strada Ismail, în jurul orei 01:30 dimineața. Este vorba despre conducătorul auto din Toyota Prius, în vârstă de 40 de ani, care oferea servicii de taximetrie, și despre pasagerul său, un bărbat în vârstă de 46 de ani.

Cu doar câteva fracțiuni de secundă înainte, șoferul de Audi a evitat la limită un alt vehicul care patrunsese în intersecție pe culoarea verde a semaforului.

Intră în GALERIA FOTO 

Șoferul din Audi, un tânăr în vârstă de 27 de ani, nu era proprietarul autovehiculului. Tânăra care îi era pasageră, a scăpat și ea nevătămată. Pe internet au apărut informații conform cărora șoferul ar fi intrat în intersecție cu 180 km/h.

O Dacia Logan, condusă de un șofer în vârstă de 40 de ani, și un Volkswagen staționat au fost avariate în impact.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autoblog.md/Carpost.,md



Comentarii
Inchide