Momente de panică după ce un șofer de UBER a plecat în urmărirea altei mașini cu tot cu pasagerii aflați în spate. VIDEO

Autor: ProMotor 13 feb. 2020 Știri auto

Doi americani au transmis live pe Facebook cursa Uber în care șoferul a plecat în urmărirea altei mașini, și momentele de panică după ce nu i-a mai lăsat să coboare. Incidentul a avut loc în statul american Virginia.

Șoferul a vrut să oprească ca să stea de vorbă cu persoana care se alfa la volanul celeilalte mașini, însă aceasta a accelerat, așa că șoferul Uber a pornit în urmărirea ei.

Aflați pe locurile din spate, pasagerii au început să transmită live pe Facebook incidentul. Ei l-au rugat pe șofer să oprească și să îi lase să coboare, fără rezultat însă.

Șoferul de Uber a mers cu viteză timp de câteva minute, nu a oprit la semafor, în speranța să-l prindă pe șoferul care l-a lovit și a fugit. În timpul cursei, mașina a mai fost lovită încă o dată.

Femeia a sunat la serviciul de urgență și a povestit situația. La scurt timp, șoferul de Uber a oprit și pasagerii au putut ieși din mașină.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook



Comentarii
Inchide