Dacia ajută în lupta cu coronavirusul. Compania dotează spitalul din Mioveni cu un aparat de testare COVID-19

Dacia ajută în lupta cu coronavirusul. Compania dotează spitalul din Mioveni cu un aparat de testare COVID-19

Autor: ProMotor acum 5 luni Știri

Fundaţia Group Renault România şi Dacia investeşte jumătate de milion de lei pentru spitalul din Mioveni, pentru care a fost cumpărat un aparat de testare COVID-19.

Dacia asigură atât consumabilele potrivite testării, cât şi instruirea utilizării acestuia. Investiția depășește 500.000 de lei.

Fundaţia Group Renault România, în parteneriat cu Dacia dotează spitalul suport COVID – 19 din Mioveni cu un aparat de testare în valoare de peste jumătate de milion de lei, conform unui comunicat de presă Group Renault. În plus, Dacia asigură consumabilele potrivite testării dar şi training necesar personalului medical pentru utilizarea acestuia.

„Toate acţiunile noastre de mobilizare din această perioadă urmăresc creşterea capacităţii şi vitezei de răspuns a personalului medical şi a societăţii per ansamblu, a declarat Christophe Dridi, preşedinte director general Dacia şi director general Groupe Renault România.

Groupe Renault România a pus la dispoziţia spitalelor din toată ţara, încă de la începutul pandemiei, 150 de maşini Dacia şi Renault.

 


Sursa foto: Dacia


Comentarii
Inchide