Dacia Dokker autorulotă – Ce dotări primești pentru 10.000 de euro – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 29 mart. 2024 Știri auto

O companie din Spania a creat o autorulotă ieftină din Dacia Dokker. Mașina dispune de toate dotările necesare și costă mai puțin de 20.000 de euro.

Vă plac excursiile, drumețiile și vacanțele în natură, dar nu aveți bugetul necesar pentru o autorulotă. O companie din Spania vine cu o soluție destul de ieftină, bazată pe Dacia Dokker.

Astfel, îți poți cumpăra o Dacia Dokker la mâna a doua, pentru că noi nu mai există, plus kit-ul oferit de compania Yevana. În România, poți găsi o Dacia Dokker second-hand pentru circa 8.000 de euro. Dacă vrei un model mai aspectuos, cu iz de SUV, te poți chiar orienta către Dokker Stepway. Este și mai bine dacă deja ai o Dacia Dokker și ești dispus să o transformi în autorulotă.

Dat fiind faptul că Dokker este un monovolum, există spațiu suficient pentru kit-ul oferit de Yevana. Acesta nu alterează aspectul mașinii în vreun fel, astfel că te alegi cu o rulotă discretă, cu care poți merge în vacanță aproape oriunde.

Îți poți transforma Dacia Dokker în autorulotă cu doar 10.000 euro

Kit-ul vândut de compania Yevana este compus dintr-o structură din lemn pe care sunt montate utilitățile necesare și care se montează în spatele locurilor din față. Ba chiar se păstrează și o parte din bancheta spate. Pachetul include un pat dublu pliabil de 1,95×1,1m, cu o bază de 15 mm din lemn de mesteacăn. Balamalele sunt confecționate din oțel inoxidabil. Este inclusă și o saltea pliabilă de 7 cm grosime.

De asemenea, puteți găti cu un arzător și puteți păstra alimente într-un frigider mic de 31 de litri. Există și o chiuvetă din oțel inoxidabil care poate fi folosită datorită unui rezervor de apă curată de 32 de litri. Dacă vremea este frumoasă și trebuie să vă spălați, kit-ul include și un duș exterior.

Pachetul complet de la Yevana mai include mobilierul necesar, iluminat interior LED, jaluzele, plase de țânțari, sertare cu încuietori de siguranță, luminator, panou solar, baterie de 100 Ah si un invertor de putere de 600W. Prețul complet pentru pachetul Yevana este de 10.250 de euro.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Yevana


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide