Dacia Dokker Camperiz este cel mai ieftin mod de a pleca în vacanță

Autor: Elena Luchian 01 iul. 2021 Știri auto

Costurile pentru călătoriile cu avionul și pentru cazări au atins un nou nivel. Unul mult mai ridicat decât înainte de pandemie. Dar pentru cei care își doresc o vacanță în natură, Dacia Dokker Camperiz poate fi cea mai accesibilă soluție.

GALERIE FOTO

Un carosier spaniol a modificat mașina în așa fel încât să fie numai bună pentru o escapadă în natură. Sau mai multe, pentru că, evident, nu este de unică folosinnță. Mașina modificată de iberici este și mijloc de transport, și loc de cazare.

Modelul a fost echipat cu o mini-bucătărie care include o chiuvetă din inox cu robinet automat, un spațiu de depozitare de 42 de litri, un frigider cu afișaj digital și o plită. Un rezerovr cu apă potabilă de 20 de litri, un altul de 10 litri cu apă nepotabilă asigură necesarul pentru gătit,băut și duș.

Camperiz a dotat modelul și cu o baterie suplimentară de 95 Ah, o priză de 12V, două porturi USB, dar și iluminare suplimentară cu tehnologie LED.

O măsuță rabatabilă și două scaune pliante completează arsenalul necesar pentru vacanță.

Dacia Dokker Camperiz – spațiu generos pentru dormit

Bancheta spate se poate transforma cu ușurință într-un pat cu dimensiunile 1,90 x 1,20 metri. Pentru cei care au nevoie de un pat suplimentar, Camperiz a pregătit o saltea pliabilă de 1,30 x 0,50 metri, care se poate instala peste locurile din față.

O altă opțiune de dormit este cortul special pentru acoperiș cu saltea de 2,10 x 1,30 metri. Este o variant de luat în calcul pentru familiile numeroase. 2400 de euro este prețul cortului.

Pe lista de dotări opționale se află o toaletă ecologică și un sistem auxiliar de încălzire.

Pentru Dacia Dokker astfel echipată și pusă în mișcare de motorul 1.5 dCi cu 95 de cai putere, Camperiz cere un preț de pornire de 19.995 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide