Dacia Duster 2 stârnește invidia cu o nuanță aprinsă de galben. Tuning german pentru SUV-ul românesc – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 05 mart. 2024 Știri auto

Dacia Duster 2 încă poate fi cumpărată până când vom vedea lansarea oficială pe piață a noului model, iar germanii vor să facă SUV-ul mai atractiv cu un pachet de tuning.

Cea de-a treia generație Dacia Duster a fost prezentată oficial anul trecut, dar încă nu a ajuns oficial la vânzare. Pentru acest lucru va trebui să mai așteptăm până la începutul verii, atunci când primele comenzi vor începe să fie livrate.

Până atunci, Dacia Duster 2 continuă să fie vândută în România, cu prețuri ce pornesc de la 17.900 de euro pentru versiunea de bază, echipată cu motorul de 1,0 litri și 100 CP. Comparativ cu succesorul său, Duster 2 nu beneficiază de tehnologiile moderne sau de o motorizare hibridă, dar rămâne o ofertă solidă pentru cei ce au nevoie de o mașină de familie cu capabilități off-road, care poate fi cumpărată cu un preț accesibil.

Dacia Duster Yellow Edition este imposibil de ratat

Despre tunerul german Carpoint am scris și în trecut. Este, în esență, cel mai mare dealer Dacia din Germania, dar oferă și pachete de customizare pentru anumite modele, printre care și Duster. Dacia Duster Yellow Edition este una dintre versiunile pe care Carpoint le vinde în Germania.

Pentru a crea aceste mașini, Carpoint folosește o Dacia Duster 2 drept punct de plecare, la care se adaugă anumite modificări. Printre acestea se numără o suspensie coborâtă, jante de 20 de inch, praguri laterale, un bullbar și alte elemente decorative. De asemenea, tunerul oferă și opțiuni de chip tuning sau evacuări pentru SUV-ul românesc.

Exteriorul este completat în acest caz de un colant galben, o nuanță foarte vibrantă ce atrage automat atenția în trafic și care s-ar putea să nu fie pe gustul tuturor. Nuanța interioară este completată la interior de câteva ornamente galbene, dar și de covorașe personalizate Carpoint sau chiar tapițerii speciale.

La o căutare scurtă pe site-urile de anunțuri auto, am descoperit că aceste mașini se vând cu 32.000 de euro.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carpoint


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide