Cât costă ultimele exemplare noi de Dacia Duster 2? Prețuri în așteptarea noii generații a SUV-ului

Autor: Ionuț Vîlciu 27 dec. 2023 Știri auto

Dacia Duster 3 a fost prezentat oficial, dar mai avem de așteptat până când noua generație va fi disponibilă pe piață.

Cea de-a treia generație a SUV-ului românesc a fost prezentată oficial la finalul lunii noiembrie, dar nu va ajunge la vânzare până la anul, astfel că am analizat prețurile pentru exemplarele de Duster 2, care încă se află la vânzare.

Dacă accesăm configuratorul producătorului, vom găsi atât noul Duster, care încă nu este disponibil, dar și vechea generație, care acum are și o ofertă specială.

Cel mai accesibil Duster rămâne cel în echiparea Expression, ce are un preț de pornire de 17.900 de euro cu TVA. Această versiune de bază este echipată cu motorul de 1.0 litri, ECO-G 100, ce dispune și de instalație GPL de fabrică.

La polul opus, cea mai scumpă Dacia Duster la momentul redactării acestui articol este versiunea Extreme, ce are un preț de pornire de 24.400 de euro. Acesta este prețul pentru versiunea automată, cu motorul de 1,3 litri și 150 CP. Pentru cea cu tracțiune integrală, prețurile sunt următoarele: 24.500 pentru motorul diesel de 1,5 litri și 24.900 pentru motorizarea pe benzină de 1,3 litri.

Clienții ce nu vor să aștepte după Duster 3 pot cumpăra vechea generație la un preț promoțional

Dacă nu vreți să așteptați după noua generație a SUV-ului, atunci o ofertă de mijloc, destul de bine echipată, este Dacia Duster Journey+. Aceasta costă 20.200 de euro în cazul motorizării 1.0 pe gaz sau 24.350 în cazul celei cu motorul de 1,3 litri și tracțiune integrală.

Dacia Duster Journey+ este o echipare destul de ofertantă. Mașina vine echipată cu jante din aliaj de 17 inch cu design diamond cut, geamuri spate și lunetă cu tentă fumurie, sistem de navigație cu ecran tactil de 8 inch, oglinzi electrice, Keyless entry / Keyless start, sistem de avertizare pentru unghiul mort și sistem de camere 360.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide