Dacia Duster a fost transformată în limuzină – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 16 iul. 2022 Știri auto

Un exemplar de Dacia Duster a fost transformat într-o limuzină și a fost expus alături de mai multe mașini la Salonul Student Auto.

Dacia Duster este un succes pentru producătorul autohton. Probabil că nu există un oraș european prin care să nu vedem măcar un exemplar al SUV-ului românesc. Prin prețul accesibil, versatilitate și capabilitățile pe care le are în teren, Dusterul și-a creat o întreagă comunitate în spate. Au existat versiuni care mai de care mai interesante. Diferite pachete de design, de conectivitate, a fost creată până și o versiune pick-up. De manufacturarea acestei versiuni comerciale se ocupă Romturingia.

Limuzina Dacia Duster

Un exemplar de Dacia Duster a fost expus la Salonul Student Auto, organizat de Universitatea din Pitești. Exemplarul a fost transformat într-o limuzină. SUV-ul a primit modificările de rigoare pentru a ajunge în acest stadiu.

În primul rând, distanța dintre punți a fost extinsă pentru a face mai mult loc pentru ocupanții locurilor spate. Ampatamentul a fost mărit cu 1520 de milimetri. Lungimea totală a vehiculului măsoară acum 5.8 metri.

Pasagerii se vor bucura acum de patru locuri individuale, două console despărțitoare și două televizoare cu ecran plat. Au fost montate prize pentru încărcarea diverselor dispozitive, precum laptopurile. Pe lângă acestea, există conectivitate la internet prin intermediul unui router 3G, dar și o cameră pentru videoconferințe. De asemenea, au fost montate și trape, trei la număr, pentru o mai bună iluminare a habitaclului.

Compartimentul pasagerilor a fost delimitat de cel al șoferului print-un perete despărțitor. La bord mai există doar scaunul șoferului, cel al pasagerului fiind demontat și înlocuit de un cuier pentru haine.

Dată fiind natura expoziției și faptul că pe lateralele mașinii este scris „Student Concept”, credem că această Dacia Duster a suferit transformarea prin ideile și munca studenților Facultății de Mecanică și Tehnologiei din cadrul Universității din Pitești.

VIDEO

Sursa: Mihai Matincu YouTube

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mihai Matincu YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide