O Dacia Duster a lovit frontal un TIR pe o șosea din județul Hunedoara

Autor: Promotor 23 apr. 2021 Știri auto

Un accident grav a avut loc pe o șosea din județul Hunedoara. O Dacia Duster a lovit frontal un TIR. Două persoane și-au pierdut viața.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc pe DN 68, în localitatea Breazova din județul Hunedoara. O Dacia Duster, condusă de un bărbat în vârstă de 54 de ani din municipiul Lupeni, a intrat pe contrasens și a lovit frontal un TIR. În urma impactului, mașina lor s-a răsturnat pe carosabil. Șoferul autoturismului și o pasageră de 51 de ani, tot din Lupeni, și-au pierdut viața. Cei doi se deplasau din direcția Hațeg – Oțelul Roșu.

Serviciul de Ambulanță Județean Hunedoara informează că șoferul autotrenului a suferit un atac de panică. Traficul a fost blocat zeci de minute. În acest caz s-a deschis un dosar penal, iar oamenii legii încearcă să afle cu precizie circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Dacia Duster nu e prima mașină implicată într-un accident cu un TIR săptămâna aceasta

Zilele trecute un accident similar a avut loc pe Valea Oltului. Un autoturism marca Audi, care se deplasa în direcția Sibiu-Vâlcea, a ajuns pe contrasens și a lovit frontal un autotren.

Echipajele de intervenție sosite la fața locului au găsit două persoane încarcerate nu au mai putut face nimic pentru cele două persoane din mașină. Victimele au fost un bărbat în vârstă de 53 de ani și o femeie în vârstă de 58 de ani.

România, țara cu cel mai mare număr de decese în accidente rutiere

România rămâne țara din Uniunea Europeană cu cel mai mare număr de decese înregistrate în urma unor accidente rutiere.

85 de persoane la un milion de locuitori. Sunt cifrele înregistrate în țara noastră în 2020și redate de un raport furnizat de Comisia Europeană. Numărul de decese a scăzut totuși cu 12%. În 2019, 96 de persoane la un milion de locuitori au murit în urma unor accidente rutiere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide