Impact frontal devastator. Un Audi a intrat sub un camion pe Valea Oltului

Autor: Promotor 19 apr. 2021 Știri auto

Un impact frontal devastator a avut loc pe Valea Oltului, în județul Vâlcea. Un Audi a ajuns pe contrasens și a intrat sub un camion. Două persoane și-au pierdut viața.

GALERIE FOTO

Brigada Rutieră din județul Vâlcea a fost sesizată în această dimineață cu privire la un accident rutier care a avut loc pe DN7 la kilometrul 199+800m, în zona localitatea Călimănești.

În incidentul de pe Valea Oltului fuseseră implicate un camion și un autoturism marca Audi. Echipajele de poliție, salvare, pompieri și descarcerare ajunse la fața locului au observat că este vorba despre două persoane încarcerate la bordul autoturismului înmatriculat în județul Cluj. Cele două persoane nu prezentau semne vitale, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea.

Victimele sunt un bărbat în vârstă de 53 de ani și o femeie de 58 de ani.

Autoturismul marca Audi a intrat pe contrasens și a lovit în plin un camion

Autoturismul înmatriculat în Cluj, ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu-Vâlcea, din motive ce urmează a fi stabilite, a intrat în coliziune cu un autocamion ce se deplasa din sensul opus de mers”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Vâlcea.

Potrivit IPJ Vâlcea, traficul a fost blocat complet ore bune până la degajarea carosabilului. Oamenii legii au efectuat cercetări la fața locului pentru a putea stabili cu precizie condițiile în care s-a produs accidentul.

Valea Oltului, zonă predispusă la accidente

Valea Oltului este una dintre zonele cele mai predispuse la accidente in țara noastră. Aproape săptămânal au loc acolo incidente grave.

Cu mai puțin de 24 de ore înaintea acestui incident, șoferul uei autoutilitare înmatriculate în județul Sibiu a produs un accident în lanț. O fetiță de doar trei luni și mama ei au fost ușor rănite și au ajuns la spital pentru investigații. Niciunul dintre conducătorii auto implicați în accident nu consumase alcool.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Info Trafic Romania 24h



Comentarii
Inchide