Dacia Duster Camouflage Edition, Duster-ul pe care nu l-am văzut venind. Cât costă modificările aduse SUV-ului – FOTO + VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 13 feb. 2023 Știri auto

Un exemplar de Dacia Duster a fost modificat de o companie din Germania. SUV-ul românesc a primit un colant tip camuflaj și arată foarte agresiv.

Dacia Duster se numără printre cele mai populare SUV-uri accesibile de pe piață, fie că vorbim de România sau de întreaga Europă. Modelul autohton oferă destul de multe avantaje, pentru un preț încă destul de accesibil pentru clasa din care face parte.

Fiind un model popular, Duster și-a creat o bază de fani solidă, care discută despre diverse aspecte ale mașinilor lor, organizează evenimente sau își modifică mașinile după propriile preferințe.

În Germania există un dealer care se ocupă și de vânzarea modelelor Dacia. Acesta se numește Carpoint și nu se ocupă doar cu vânzarea de modele Dacia, dar și cu modificări pentru aceste mașini.

Dacia Duster Camouflage Edition – Mai scump decât orice Duster nou

Este vorba despre Dacia Duster Camouflage. Mașina este bazată pe un Duster în echipare Prestige. Sub capotă se află motorul de 1,3 litri, care produce 150 CP și 250 Nm. Motorul este legat la o cutie manuală cu șase rapoarte, iar puterea ajunge la toate cele patru roți prin intermediul sistemului de tracțiune integrală.

Chiar dacă mașina are garda la sol necesară și tracțiunea care să o ajute, mașina are jante de dimensiuni mari, cu anvelope cu talon subțire, care nu sunt potrivite pentru mersul în teren. În schimb, jantele cu diametru mare fac ca mașină să aibă o prezență mai agresivă pe drum, iar colantul o scoate și mai tare în evidență. Printre alte modificări exterioare se numără un bull bar sau semnalizările laterale cu LED, cu tentă fumurie, să se integreze cât mai bine cu tema all black.

La interior, mașina este un Duster standard, dar bine echipat. Tapițeria textilă are mai multe nuanțe, iar spătarele scaunelor au brodat textul Duster pe ele. Mașina vine dotată cu navigație, cameră de marșarier și senzori de parcare, climatizare automată și sistem de pornire fără cheie.

Prețul este unul destul de mare. Mașina costă 29.490 de euro, fiind mai scumpă decât orice configurație existentă pentru actualul Duster. Dacă merită acești bani, rămâne la latitudinea cumpărătorului.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide