Cum arată o Dacia Duster după un impact frontal cu un Volkswagen Touareg?

Autor: acum 10 luni Știri

O Dacia Duster și-a pus forțele la încercare cu un Volkswagen Touareg la Buzău și a lovit în plin SUV-ul german. Cum arată acum mașina construită la Mioveni?

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc la Buzău, unde Duster-ul de culoare albă circula pe un drum fără prioritate. Șoferul a intrat în intersecție fără să se asigure și a lovit Volkswagen-ul în plin. Ambele mașini prezintă avarii majore. Trei tineri se aflau la bordul Daciei. Aceștia au refuzat să fie transportați la spital. În Touareg se afla doar șoferul, care a suferit răni serioase la picioare.

Martorii susțin că Duster-ul circula cu viteză foarte mare.

Prima zi fără nicio persoană decedată în accidente rutiere în România

Cei care au văzut imaginile în mediul online laudă rezistența modelului românesc, cu doar trei stele la testul de siguranță EuroNCAP, dar lansează și o serie de glume la adresa pieței de mașini second hand de la noi: “Fii fără grijă, boss, iese la polish!”, “O vedem la vară pe olx, nu bate, nu troncăne”, “Mașină bine întreținută, condusă de o bunicuță” sunt doar câteva dintre ele.

Șoferul de Duster va fi cercetat penal. Poliția din Buzău a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurimile în care s-a produs accidentul.


Sursa foto: buzoienii.ro


Comentarii
Inchide