„Hai afară la zăpadă”… cu Dacia Duster echipată cu plug. Iarna nu ne mai poate lua prin surprindere – VIDEO

Autor: ProMotor 09 dec. 2020 Știri auto

Iarna s-a instalat în România. În aceste condiții deszăpezirea este un cuvânt des folosit, așa că am găsit remediul perfect: Dacia Duster 4×4 cu plug și instalație de împrăștiere a sării.

Cu aceste dotări pe mașină, este clar că iarna nu ne mai poate lua prin surprindere. Nu știm exact care este prețul mașinii din clipul de mai jos, dar se pare că instalația pentru degajarea zăpezii a fost realizată în România. Pe plug există un sticker cu un slogan scris în limba română.

VIDEO

Un Duster asemănător se vinde cu 30.000 de euro în Germania

Se pare că aceste opționale pentru Duster nu sunt o raritate. În Germania există o firmă care vinde Duster anti-zăpadă cu o sumă de 30.000 de euro. Imagini cu modelul modificat au apărut pe mobile.de. SUV-ul are un plug montat în partea frontală, iar în spate un dispozitiv de aruncat sare.

Sub capota lui Duster cu plug din Germania se află motorul 1.5 dCi cu 115 cai putere, conectat la o transmisie manuală cu cinci trepte și la un sistem de tracțiune integrală. Pentru confortul celor care vor interveni cu Dacia Duster cu plug în zone cu temperaturi coborâte, scaunele din față sunt încălzite. Modelul este echipat cu bare pe acoperiș, faruri cu lumini de zi LED, proiectoare de ceață și cârlig pentru tractarea autoturismelor care rămân blocate în zăpadă.

Compania care vinde Dacia Duster cu plug poate monta sistemul proiectat pentru degajarea drumurilor acoperite de zăpadă pe orice Duster, la solicitarea clientului. Plugul amplasat frontal, cu o lățime de 185 de centimetri, costă 340 de euro. Acest kit se poate monta și pe alte vehicule.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: pickup4x4eu / YouTube



Comentarii
Inchide